Şimdi Ara

Oyun güncellenirken veya save edilirken elektrik kesilirse ps4 e zarar gelirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler oyun güncellenirken veya save edilirken elektrik kesilirse ps4 e herhangi bi zarar gelirmi ?Kesintiden sonra ps4 normal açıldıysa herhangi bi sıkıntı yoktur diyebilirmiyiz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 11 Ekim 2018; 11:57:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kesintiden sonra makine açıldıysa sıkıntı yoktur ama sık sık elektrik kesilmesi makineyi bozabilir. Eğer bulunduğunuz yerde kesinti, voltaj düşmesi gibi sıkıntı varsa akım korumalı priz tercih edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Otto_Skorzeny

    Kesintiden sonra makine açıldıysa sıkıntı yoktur ama sık sık elektrik kesilmesi makineyi bozabilir. Eğer bulunduğunuz yerde kesinti, voltaj düşmesi gibi sıkıntı varsa akım korumalı priz tercih edin.
    Yok hocam ilk defa böyle bişey oldu normal bi şekilde açıldı ama genede bi sorayım dedim endişelenecek bişey yok anlaşılan teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akım korumalı prizin elektrik kesintisine faydası olmaz, ona yönelik olarak kesintisiz güç kaynağı (KGK) kullanmak lazım. Ayrıca düşük voltaja karşı da akım korumalı prizlerin bir faydası olmaz. Akım korumalı prizler cihazları şebekede gelebilecek yüksek voltaja karşı korumakla sınırlı bir işe yarıyor. Eğer akımı düzenli hale getirmek, kesinti durumunda cihazı düzgün şekilde kapatmak ..vb istiyorsanız düzgün bir KGK kullanmak gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pablo Vader

    Akım korumalı prizin elektrik kesintisine faydası olmaz, ona yönelik olarak kesintisiz güç kaynağı (KGK) kullanmak lazım. Ayrıca düşük voltaja karşı da akım korumalı prizlerin bir faydası olmaz. Akım korumalı prizler cihazları şebekede gelebilecek yüksek voltaja karşı korumakla sınırlı bir işe yarıyor. Eğer akımı düzenli hale getirmek, kesinti durumunda cihazı düzgün şekilde kapatmak ..vb istiyorsanız düzgün bir KGK kullanmak gerekiyor.
    Elektrik ile ilgili bilgim pek yoktur bu yüzden yanlış bir bilgi verdiysem affola. Yeni Tv. aldığımda montaja gelen servis bu şekilde söylemiş ve bütün elektronik cihazlar için akım korumalı priz tavsiye etmişti. Onların yalancısıyım yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 11 Ekim 2018; 12:22:0 >




  • Akım korumalı prizlerin içerisinde bir batarya olmuyor. Bu nedenle düşük gelen akımı kuvvetlendirebileceği bir altyapı söz konusu değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pablo Vader

    Akım korumalı prizlerin içerisinde bir batarya olmuyor. Bu nedenle düşük gelen akımı kuvvetlendirebileceği bir altyapı söz konusu değildir.
    Anladım kardeşim, düzeltme ve bilgi için de teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.