Şimdi Ara

Oyun fiyatları nedeniyle PlayStation Türkiye’ye soruşturma! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Monster tulpar aldım, 466megabit 5ghz destekli yeni nesil bir wifi kartı var. ayrıca ssd yi seçerek değişirebiliyorsunuz.Şuan ki fiyat performans durumu nedir bilemiyorum ancak ben aldığımda 6300tl ye içinde gtx 1060 ve i7 8750h olan başka laptop yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Greylights

aman monster alma. kullandıkları ssd hiçbir işe yaramıyor ram olsun wifi yongası vs olsun ucuz hepsi. Hp asus msı düşük seviyede bile daha kaliteli bileşen kullanıyor.
    Hocam ben sadece oyunda değil yazılım yazarkende kullanıcam. Ve 8750h işlemci var bunda ben visual studio kullanıyorum ama eclipse veya intellijde bile bilgisayarı uçurur diye düşünüyorum. Ama şimdiki bilgisayarım 2.1 kilo o bilgisayar daha ağırmış yanımda taşıyamaz diye korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: So Good.

Oyun fiyatlarına vergi zaten uygulanıyor.Birde bilmiş bilmiş dönüp dolaşıp oyunculari vuracak diyorsun.
    Ben uygulanmıyor mu dedim? Mesela araçlara da vergi uygulanıyordu geçen yıla kadar ama ÖTV oranları değişince ne oldu?

Orijinalden alıntı: dracula502

Millet pc döndü çoğu konsolları satıp dönmeyede devam ediyorlar bu ülke de konsol devri bitti haberiniz yok
    Bilmiyorum artık şu aralar pc ye dönmekte zor. Oyun bilgisayarları da pahalı.

Malesef öyle şuan herkez elindekiyle yetinmek zorunda bırakıldı çalışan insanım ama aldığımız maaş bile gidiyor vergi den zamlar dan önümüz bide seçim doviz uçucak yine 23 kasım black friday var onu bekliyorum monitor alıcam 4k indirime giricek büyük ihtimalle şuan alık aldık ne ihtiyacımız varsa daha fırsatımız olucağını sanmıyorum :/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Kendi yazdığını anlama ya da kelimelerin nerde nasıl kullanılacağına dair sorunun olduğu için kendimi sana anlatmaya uğraşamayacağım.

Orijinalden alıntı: So Good.

Kendi yazdığını anlama ya da kelimelerin nerde nasıl kullanılacağına dair sorunun olduğu için kendimi sana anlatmaya uğraşamayacağım.
    Senden başka herkes anlıyor.

Bu araştırma sonuçlarında senin de katkın olduğu ortada.

https://www.ogretmenlersitesi.com/vahim-sonuc-turkiye-okudugunu-anlamiyor/38823/

Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E

Kan emicilerin daima karşısında olacağız! pc kullanicisiyim ama bende bu konuda destek vermiştim sonuçta bende bir tüketiciyim. Birde internette kota ile ilgili konu vardi. Hatta konu sahibi, firmanin ufak bir kıyağı sonucu bizi satmıştı galiba. Konuyu biri link atabilir mi?
    Bizden önceki konu sahibinden bahsediyor olabilirsiniz.O konuyu 2016'da devraldık. Şu an eski adıyla İnternette Kotaya Hayır, yeni adıyla İnternette Kalite Hareketi adına benim yönetimimde bulunuyor:

https://forum.donanimhaber.com/internette-kalite-hareketi-etkinliklerimiz-devam-ediyor--117507603#117507603

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 18 Kasım 2018; 15:56:1 >

• MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Yav he he

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Bizden önceki konu sahibinden bahsediyor olabilirsiniz.O konuyu 2016'da devraldık. Şu an eski adıyla İnternette Kotaya Hayır, yeni adıyla İnternette Kalite Hareketi adına benim yönetimimde bulunuyor:

https://forum.donanimhaber.com/internette-kalite-hareketi-etkinliklerimiz-devam-ediyor--117507603#117507603

Alıntıları Göster
    Evet hocam dogru, şimdi hatırladım. Hatta emre idi galiba önceki konu sahibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Us psn den 320 tl ye alabildiğimiz red dead oyunu burada 470 tl.

Sony amerikayı bizden fakir zannediyor sanırım. Saçma sapan bir fiyatlandırma işliyor şuanda.

• Oldukça kapsamlı bir soruşturma açılmış.Demedi demeyin Playstation Türkiye'nin çekeceği var.Umarım en ağır şekilde yaptırım uygulanır.
    Defolup gitsinler Türkiye pazarından Bir halta yaradıkları da yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E

Evet hocam dogru, şimdi hatırladım. Hatta emre idi galiba önceki konu sahibi.

Alıntıları Göster
    Evet, öyleydi.

Ps4ten daha iyi grafik ve oynanis tarzi da var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç-bir-şey çık-maz. Bakın ARAL a o kadar ceza verdiler: Fifa19 pc 400, ps4 500 lira.

• Oyunları ucuzlatıp kardeşliği kaldırmasınlarda. Akn den kota muhabbetine dönmesin.

• Bence yine birşey çıkmayacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.