Şimdi Ara

Oyun Faresi Önerisi (HELP ME !)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 100 TL lik bir bütçem var bana uygun oyunda kullanacağım bir mause önerirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyboom -- 3 Kasım 2015; 10:35:58 >

• logitech modelerine bakın
  • Logitech g300-s,g500,g102 gibi modellere baktım ama kararsız kaldım öneriye göre bi model alıcam o yuzden öneri bekliyorum :)
  • Logitech G 300 s alabilirsin. Elin büyük değilse rahat edersin. Küçük gelirse bloody v7 de alabilirsin. İkisini de dene. Hangisi eline güzel gelirse ( büyüklük, tutuş poz. vs.) onu al.
  • GX6 aldım ben geçenlerde. açıkcası pad'i için aldım ama mouse fiziksel olarak da gayet güzel kavraması kullanımı rahat ancak yazılım desteği yok denebilir, programı doğru düzgün hiç bir konfigürasyon için uygun değil. DPI ayarı da var ancak 4 kademe, oyun içi kullanıma uygun değil bana göre. Gaming mouse pad ihtiyacın varsa bu cihazı düşün derim, yoksa da g300s f/P ürünüdür ben de tavsiye ediyorum kardeşimde var.
  • Elim pek büyük değil aslında şuan kullandığım mause logitech g185 elimde ona alıştı zaten büyük mause deniyim dedim çok kötü geldi bana o yüzden g300 iyimi diye bi sorayım dedim
  • holyboom kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz model M185 sanırım. G300S sizi idare eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.