İŞTE SİZİN İÇİN BİR BOSSCUK _GAD_RATHOS AMA ÖNCE REPP PLSSSSS
YA OLMADIYSA SÖYLEYİN NASI KOYACAM:(???????
bu bossa daldığına lwl kaç seni ? tek başına 70 lwlde kesersin
BEYLER BU BOSU NERDEN BULDUN OLUM 15 DK DAYANSAYDIN YANINDA Kİ O KÜÇÜK YARATIKLARDAN BİRİNİ KAZANACAKTIN O KAZNDIĞIN YARATIK HUMANSAN ORKLARDAN ARK SAN HUMANLARDAN KORAYACAKTIR O ÇOK GÜÇLÜ BİR YARATIKTIR BİR VURDUMU YARI CANINI ALIR BİZİM ARK KAZANDI ONUN KÜÇÜĞÜNÜ 15 DK O YARATIĞA DAYANIP BEN O YARATIĞI ARARIM SEN O YARATIKTN KAÇMAK İSTERSİN TEŞKE 15 DK DAYANMAYA ÇALIŞSAYDIN
ama o yaratığa 15 dk dayanmak sandığın kadar kolay deildir heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeneyse 70 lvl olunca oyaratığı bul ve 15 dk dayan bizim ark nasıl oldu hayret edio
ya bı gıdın ya bu boss japon serverında var aslında bır tanrı ve butun yaraıkları yonetıyor sende kesemezsin onu level 70te lvl80lik 4-5 partı kesemıyo onu sallamayalım bıde bu forumda rep yooookk
YA ARKADAŞLAR BU BOSS TÜM KO LARDA WAR BEN ŞU AN USKODAYIM KALUGLA GATENİN ARKASINDAKİ KAPI AÇILACAKTIR ELBET REP REP REP REP PLSSS
aga kimi kandırıyon çin serverinden almışın hem ora özel bi yer
melihmy hocam benim anlamadığım sen diosun ki ben uskodayım resim japko da çekilmiş nası oluyo hoca ? bildiim kadarıyla usko yazılar japonca deil di mi_?
buna saldırmadon heralde :D ki o resimi çekenin sen odluğuna şüpheliiym ben :)
melihmy hocam benim anlamadığım sen diosun ki ben uskodayım resim japko da çekilmiş nası oluyo hoca ? bildiim kadarıyla usko yazılar japonca deil di mi_?
quote:
Orjinalden alıntı: bLuEnT_TR
BEYLER BU BOSU NERDEN BULDUN OLUM 15 DK DAYANSAYDIN YANINDA Kİ O KÜÇÜK YARATIKLARDAN BİRİNİ KAZANACAKTIN O KAZNDIĞIN YARATIK HUMANSAN ORKLARDAN ARK SAN HUMANLARDAN KORAYACAKTIR O ÇOK GÜÇLÜ BİR YARATIKTIR BİR VURDUMU YARI CANINI ALIR BİZİM ARK KAZANDI ONUN KÜÇÜĞÜNÜ 15 DK O YARATIĞA DAYANIP BEN O YARATIĞI ARARIM SEN O YARATIKTN KAÇMAK İSTERSİN TEŞKE 15 DK DAYANMAYA ÇALIŞSAYDIN
o arkadaşın seni kandırmış olmasın, sundrisedeki guardlardan alıp sana messenger of the patos olarak yedirmiştir :D uskoda pathos çıkmadıki 15 dakika dayanabilesin.
herkes sallıyor be birader. yok 70 levelle rahat kesermiş pathosu , siz beni güldürünüz allahta sizi güldürüsn...
yakında biri çıkar pathosu kestim diye...
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
Orjinalden alıntı: bLuEnT_TR
o arkadaşın seni kandırmış olmasın, sundrisedeki guardlardan alıp sana messenger of the patos olarak yedirmiştir :D uskoda pathos çıkmadıki 15 dakika dayanabilesin.
herkes sallıyor be birader. yok 70 levelle rahat kesermiş pathosu , siz beni güldürünüz allahta sizi güldürüsn...
yakında biri çıkar pathosu kestim diye...
ben patosu kestim sadece coins çıktı
uskoda böle bi yaratık yok olsada öldürecek adam yok bence. zaten gelen sallıyo giden sallıyo kendilerini üstün gösterince ellerine ne geçiyor acaba
Herif bombalio bu 1 yıldır dolasan japko resmi ne n00bsunuz siz
noob bu foto 50 yıl önce bu forumda verildi bu 1. bu SS japkodan bu 2. senin baban da patos keserken zor kaçıyodu demi? bu da 3
BEYLER BU BOSUN YERİNİ BİLEN VARMI TAM OLARAK BİZİM ARKNİN 70 LİK ARK Sİ VAR KESEBİLİRİZ8 KİŞİ BEN 61 ONLAR 70 LVL BU BOSUN TAM YERİNİ BANA KİM SÖLEYE BİLİR