Şimdi Ara

Oyun en dengesiz sezonunda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
1
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu annie'ye zileana, veigara yaptıkları gibi skillshoot koymaları lazım.Q ile 700-800 vuruyor ya luden varsa 1k'ya kadar kha'zix assasin olduğu halde tek yakalasa bile kadar vuramıyor.Nerde eski kha nerde şimdi ki kha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi im lotho

Cho gatha neden laf ettin ki ?
    Bir tane kaçma skilli yok yavrucağın olsun o kadar be

Kaçma skilli yok diye 250 ap ile q + w + r ile önüne gelene tek atması onu dengesiz yapıyor , kaçma skilline bakıcak olursak kaçma skilli olmayıp da bu kadar vurmayan bir sürü champ var .
  • tank metasi cok keyifli neresinden zevk almiyorsunuz anlamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

adc'lere yeni eşya lazım, rakip sup alistar, jung seju, top irelia vur babam vur sabaha kadar vur ...

Aynen.Sadece memzilli sampiyonlarda kullanilabilecek aktifi ile belli bir sure gercek hasar verebilen bir item cikarilabilir mesela.
    Insanlar lb ori annie gibi karakterlere yürürken korkuyor ama ayni sey adc ler icin gecerli degil ap ve tank karakterler freekill olarak bile goruyorlar.

aynen katılıyorum, ciddi anlamda ekstra bir şey lazım.
  • Annie görmekten bıktım artık ya, Support adam en son 0/3 dü bi baktım luden almış tekledi beni

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn13579

quote:

Kaçma skilli yok diye 250 ap ile q + w + r ile önüne gelene tek atması onu dengesiz yapıyor , kaçma skilline bakıcak olursak kaçma skilli olmayıp da bu kadar vurmayan bir sürü champ var .

Arkadaşım chp gath da bişey mi değişti yav eskiden de böyleydi şimdi mi dengesiz oldu bu şampiyon ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

quote:

Az önce 350 ap Cho 1k true vurdu +4k can,200 zırh ve Mr si vardı.

Sence geek var mı?

Yav neden bu kadar abartıyosunuz heroyu.Zaten bir ultisi adam gibi hasar veriyor o da gerçek hasar veriyor ne var bunda :(

Bi ultisi mi. Güldürme kardeş.

• Oyun müthiş dengesiz şuan. Ya eziyorsun ya eziliyorsun, ortası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChrissyCostanza

tank metasi cok keyifli neresinden zevk almiyorsunuz anlamiyorum

Kesemiyoz adamları 20dk da en az 3k can 100 armor/mr ile geziyorlar.

Bide bu hpye armor/mr ye rağmen ADC'den fazla vuruyorlar o ayrı konu.

• Okadar sampiyon saydin hicbirini oynayamiyorsan hata oyunda degil sende, al saydiklarindan birini sen oyna tasi takimi

• quote:

Orijinalden alıntı: batublood

sürekli rengar oynadığın için rengarın op olmadığını savunuyorsun. aynı stunu katarinaya at o da ölüyor merak etme. işinize gelmeyen op sizinde.

rengarı 2 aydır oynamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meth0dGG

Okadar sampiyon saydin hicbirini oynayamiyorsan hata oyunda degil sende, al saydiklarindan birini sen oyna tasi takimi

oyun oynamandaki tek amaç taşımak mı ? zevk almak yok mu ?
  • -zed- kullanıcısına yanıt
    Ozaman yenilmeyi dert etmiceksin zevkini alıcaksın yensende yenilsende
  • her şampiyona laf atta annie nedir arkadaşım zaten heroyu nerflediler yeterince yakında garenede op diyeceksiniz turnuvalarda 1 kere mide picklenmeyen şampiyona op diye ağlıyorsanız çağresini bilmiyorsunuz demek çak xerathı karşısına annie dediğin şampiyon flash olmadan late gamede iş yapmaz oyundaki en squishy şampiyon pickle early ganker jungler high range mage yada asas vur ağzına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 1 Haziran 2015; 1:03:46 >
  • Riven geri kalınca toparlaması çok daha zor.Ultisinden kaçmak çok kolay.Resmen 3.q yu atıp anında r ye basınca r q'nun animasyonundan iki saat sonra gidiyor.adamın bir kaçışı var anlatılmaz yaşanır.
  • oyun gitgide çöp oluyor artık. yani hiç saldırı itemi almayan sejuaniler-gragaslar efsane hasar veriyor. hele o toptaki irelia ocak söndürüyor direk. maçlarda hiç denge yok cidden ya eziyorsun ya eziliyorsun. zaten oynanan 3-4 tane jungle var bunların 2'si banlı oluyor. bilmiyorum bu meta ne zaman sona ercek ama şuan hiç keyifli geçmiyor oyunlar.. adam alıyor tankı yapışıyor kıçına istediğin kadar ad-ap olsun sen onu kesene kadar o seni kesiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

Bazı herolar gerçekten çok dengesiz meta desen zaten tank metası alıyorlar tankı itemlerde ucuza al itemleri sen değil itemler vursun bunu geçtim bazı herolar aşırı dengesiz cassi her ne kadar güçlü olsada zehirine yakalanmazsın bir şekilde indirirsin ama öyle şampiyonlar varki çaresi yok bunlardan bazıları annie-kata-riven ... Bu herolar lanede ezilirse bile aşırı rahat toparlıyor 3-8 giden bir annie tankı tekliyor 0 skill shoot . Katarina desen sürekli skill sıfırlıyor ultisini bozmaya gerek bile yok skilleriyle tek atıyor . Riven'ı söylememe gerek yok zaten ad ratio kalkan seri lane pushlama sürekli gelen kaçış skilleri stun ... Ekko'da geldi 2 tane skill ile 1600 canı 0,58 saniyede tekliyebilecek hero zaten oyunun konseptinede uyumuyor ama bir insan heroyu çıkartırken hiç düşünmez mi bu kadar op bir hero çıkarsam ne olur diye . Cho gath mid geliyor 3500 can 600 ap zaten focus yapmasına gerek yok önüne geleni yiyor . Susturma desen o da var . İyi oynayanın değil doğru pick yapanın kazandığı sezondayız bu da oyunu sıkıcı yapıyor zaten

denge aptalların işidir

• katarina gerçekten çok dengesiz. bende alıp eğleniyorum

Oyun en dengesiz sezonunda

botlarıma kimse laf atmasın :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Under Control -- 1 Haziran 2015; 2:22:39 >

• Her kelimede haklısın eskiden oyunlar 50-60 dk sürerdi şimdi 10 oyunda en fazla 1 veya 2 si uzun sürüyor. İki takımdan biri öyle eziyor ki eskisi gibi oyunu çevirme şansın kalmıyor eskiden ne kadar ileride olursan ol bi tf de işler değişiyordu şimdi öyle değil oyun başında üstünlük kuran takım dakika 20 de zorla sur verdiriyor.

• Karşı takım tank bir kompozisyon kuruyorsa sizde aradan birini çıkaran kompozisyon kurun kardeşim bu bir takım oyunu değil mi? Takım olmayı öğrenin. Adc oynayıp da sejuyla 1-1 girmeyin yada ne bileyim mid alınca roam atmaya çalışın karşı ormanciyi yakalamaya falan çalışın. Her şeyin bir çözümü var

Edit: Bunları yapmak da tabiki görüşlü oynamaktan geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesencephelon -- 1 Haziran 2015; 2:58:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.