Şimdi Ara

Oyun Dünyasından Keyifli Anlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun Dünyasından Keyifli Anlar

Oyun dünyası ile ilgili bilgiler vermekten biraz uzaklaşıp işin samimi boyutuna bakmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise başlıyoruz. İlk ekran görüntümüzde sevimli bir kediciği görüyoruz. Sahibinin oyununa nasıl da dikkatli dikkatli bakıyor. Çok sevimli, değil mi?

İkinci görselimizde ise çılgın bir Mario Kart oyuncusunu görmekteyiz. Kamyonuna bağladığı koca televizyonlar nasıl da kimseyi aldırmadan Mario Kart oynuyor. Bağımlılık mı desek, gerçek sevgi mi desek, bilemedik. İyisi mi yorumları size bırakalım.

Bu gif görselini ise veteran bir oyuncu hazırlamış. "Benim çocukluğum bu oyunlarla" geçti diyerek yeni nesil oyuncuların grafik takıntısına gönderme yapmaya çalışmış. Başarmış da!

Görsellerimizin başında ilk seferde herkesin kafasını kaptırmaktan son anda kurtulduğu uzun dilli Half-Life canavarımızı görüyoruz. Bunun bir lamba olarak kullanılma fikri ne kadar parlak ama? Lambayı çıkartırkan dikkat etmeye önem verin!

Aşağıda gördüğünüz muazzam Legend of Zelda pastasını Mikey adlı bir oyunseverin kız arkadaşı yaptırmış. Yemeye kıyamazsın! Aferin, Mikey, doğru kız arkadaş!

Hayvanların oyun dünyasına girme çabalarına ne demeli peki? Bakın buradaki kedimiz, sahibinin oyununu ne kadar dikkatli gözlerle izliyor.

En iyisini ise sona sakladım, bu görüntüyü anlatmaya kelimeler yetmez. Ne nesiller gördü bu Street Fighter, ve daha niceleri de görecek gibi görünüyor. İşte en taze Street Fighter'cılar, Chunli vs Ryu!

www.bolumsonucanavari.com

• Son resim bomba
    PSN: halikarnass
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.