Bildirim
Oyun Dünyasında Bu Ay (Ocak 2011) (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Video için teşekkürler,bu ayki beklediğim tek oyun dead space 2,mind jack'i de yorumlara göre oynayabilirim
dead space bu ayın en iyisi _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
Nedense Mass Efect oyunu bana hiç güzel gözükmüyor. Oynamayı da düşünmüyorum. Boş bir ay. _____________________________ 
9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ -
DC Universe Online bu oyun oynamaya değer gibi,kötü karakterlerden Jokere hep sempatim olmuştur oynamak keyifli olacak
_____________________________ -
desenize bu ay yun yok.. _____________________________ -
-
bu ay onumuzdekı ay hep fasa fıso oyunlar ds2 favorım _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cemblack
bu ay onumuzdekı ay hep fasa fıso oyunlar ds2 favorım
Little Big Planet 2, Killzone 3... Faso fiso ?
_____________________________ -
Assassins creed brotherhood(pc), crysis 2, shift 2. Bunlarin neresi fasa fiso? -
Şubatı bekliyorum.AC:Brotherhood _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ravenlyx
@Mertleo
Ben pc de oynadım me2 yi de ne alaka xbox da daha zevkli oynaması ps3 e göre neye dayanarak anlamadım :D
Tabiki controller farkına dayanarak
Herkes bilir Xbox'ın controllerinin devrim ve oynamasının çok kolay ve zevkli olduğunu olduğunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsu* -- 8 Ocak 2011; 13:40:02 >_____________________________
Motocross İs My Life
Yamaha Yzf R-1 2009
Akrapovic Exaust System -
Mass Effect 2 ve Dead Space 2 gerisi tırt diyen arkadaşlar bence ya EA fanboyluğu yapıyor,ya da "oyun" kavramından haberi yok.Little Big Planet serisi,PS3 te ve tüm oyun dünyasında devrim yapmıştır.Bunu her soran da söyler keşke bir demosunu oynasaydınız.. _____________________________ All the others seem shallow -
quote:
Orijinalden alıntı: Armag3d0N
LittleBigPlanet 2 geliyor,oyun dünyasında bir devrim.Artık herkes kendi oyununu yapıp milyonlarla paylaşabilecek.
Bu özellik ilk oyunda da vardı zaten._____________________________ -
@mertleo ona bakarsan .. ps3 te de mass efect 2 grafık açısından daha ıyı olacagı duyuruldu... hem xbox kontrollerı sana gore gzl başkasına gore olmayabılır..
@ slayer_king
ananın karnından lise mezunumu dogdun....seni embesil..._____________________________ -
bunlardan alıcağım bişey yok benim _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki