oyun dergileri ne alemde bilmiyorum şöyle okunmaya deger parasını hak
edecek bi dergi biliyormusunuz?
Hiç birisi. İnternetten takip et. Çoğu zaman daha kaliteli yazılar ile karşılaşacaksın. Dergiler aşırı pahalı ve içeriği çok vasat. Sözgelimi level dergisinde max 6 7 tane oyun incelemesi bulurken internette yabancı dilinde varsa yüzlerce inceleme screenshot vs bulabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
Hiç birisi. İnternetten takip et. Çoğu zaman daha kaliteli yazılar ile karşılaşacaksın. Dergiler aşırı pahalı ve içeriği çok vasat. Sözgelimi level dergisinde max 6 7 tane oyun incelemesi bulurken internette yabancı dilinde varsa yüzlerce inceleme screenshot vs bulabilirsin.
+1
hellmarch valla söyledigine aklım yattı peki şu
oyun veren dergiler arasında hangisi iyi benim internetim yok da
indiremiyorum.
Türkiyenin en iyi ve en çok satan oyun dergisi tartışmasız LEVEL dır.
LEVEL, iki ayda bir dvd de veriyor ve içeriği oldukça iyi(dvd'nin).
quote:
Orjinalden alıntı: pinky demon
Türkiyenin en iyi ve en çok satan oyun dergisi tartışmasız LEVEL dır.
LEVEL, iki ayda bir dvd de veriyor ve içeriği oldukça iyi(dvd'nin).
Level 2 ayda bir dvd vermiyor.Dvd li sayı çıkarıyor.Onun fiyatı bayaa tuzlu.
quote:
Orjinalden alıntı: futuremark
hellmarch valla söyledigine aklım yattı peki şu
oyun veren dergiler arasında hangisi iyi benim internetim yok da
indiremiyorum.
Şu an için Level ama onlarında o kadar ahım şahım bir yanları olduğunu sanma. Sadece ortada adam gibi bir dergi olmadığı için "kırallar".
yok kardes dergi filan alma bence dandik dandik incelemeler forumu okusan bile daha ii bilgi elde edersin
beyler unutmayalım level türkiye de birçok kişiye oyunu sevdiren,senelerce ayakta kalabilmiş nadir dergilerden biri..orjinal oyunun satılmadığı ve yeterince gelmediği bir ülkeye bu dergi fazla bile...
5 lvl parasına 3 gb'limitli dsL'e abone olursun istemedigin kadr incileme vs. bulurusn level bashlı basına berbat utanmasalar, eksiden PCdata'nın yaptıgı gııbı onlu arkalı karton ıcınde 1cd/dwd yapacaklar Tamm pcdata zmnda disket werıyorlardı ama bu zmnda hic adil degil lvl'in yapıgı chiple aynı para ama ici bosh sayfa azz verdigi cd'de azz daha ne war ... Ama eline alıp okunması gercekden aranılıyor pc yokken ...
Web siteleri daha iyi ya.Ben 2,5 yıldır dergiye para vermiyorum.gamershell,3dgamers,merlininkazani yetiyor bana.
Türk oyun eleştirmenleri adam gibi yazamıyor bence surekli dalga geciyorlar ve espri yapıyorlar.Sanki espri yapma zorunlulukları var.(Web icin de gecerli bu).Bir de bir oyunun ikincisi falan cıktı diyelim baslıyorlar ilk sayfadan uzun uzun o oyunun birincisini anlatmaya.Ya ne gerek var ben meraklı olsam gider onun incelemesini okurum.Hadi bir paragraf ayırırsın ama bu adamlar neredeyse bir sayfa yazıyorlar.
level ama her sayi deisio bzn baskasi daha ii incelio bncede netten tkip ett ama eline alip okumk daha zewkli
Level...
level forever
en iyisi bencede level.ama artık iyi değil bence.en iyisi internetten takip etmek ve yorumları okumak.
yaf eline okuyup almanın tadını internet vermiyo bea