Şimdi Ara

Oyun demo'm için 3d modelci

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyun projem için 3d modelleme yapacak arkadaş-lara ihtiyacım var. Vakti olan ve bir oyun projesinde bulunmak istiyen arkadaşlara duyurulur. Ücretli bir proje değildir. Zaten benimde bu oyunu yapmamın nedeni iş ararken referans olarak göstermek amacıyla. Zaten tam olarak bir oyun değil, tek bölümlük bir demo olacak. Oyun tamamlandıktan sonra emeği geçen arkadaşların isimleri credits bölümünde yazacak ve oyunun tamamıda tüm gruba yada 2 kişi neyse, verilecektir. Yani sizlerde bu oyunu iş ararken referans olarak kullanabilirsiniz. Grafikleri bana ait diyerek. Katılmak isteyen gönüllü arkadaşların bana pm atmaları yeterli. Fazla uzatmadan biraz daha teknik kısmına gireyim.
    3ds max-Maya-xsi programlarından birini kullanabilen (blender ve diğer programlar sorun çıkarıyo)
    modelleme - ringleme - kaplama - animasyon (birden fazla kişi katılmak isterse paylaştırılabilir bu görevler)
    ve 16 yaş üstü.
    Son olarak 1-2 ay içinde tamamlayabileceğimi düşünüyorum. Kimseyi yarı yolda bırakmam. Çalışmalarını sitelerde resim olarak değilde oyunda çalışıyor vaziyette görmek isteyenler pm atıp bana ulaşabilirler. Herkeze iyi çalışmalar.

• Gönüllü değil ama cüzi bi miktar ücret ile yardımcı olabilirim.
  • Bu zihniyet ile oyun sektörü gelişmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1980125

Merhaba arkadaşlar,
    Oyun projem için 3d modelleme yapacak arkadaş-lara ihtiyacım var. Vakti olan ve bir oyun projesinde bulunmak istiyen arkadaşlara duyurulur. Ücretli bir proje değildir. Zaten benimde bu oyunu yapmamın nedeni iş ararken referans olarak göstermek amacıyla. Zaten tam olarak bir oyun değil, tek bölümlük bir demo olacak. Oyun tamamlandıktan sonra emeği geçen arkadaşların isimleri credits bölümünde yazacak ve oyunun tamamıda tüm gruba yada 2 kişi neyse, verilecektir. Yani sizlerde bu oyunu iş ararken referans olarak kullanabilirsiniz. Grafikleri bana ait diyerek. Katılmak isteyen gönüllü arkadaşların bana pm atmaları yeterli. Fazla uzatmadan biraz daha teknik kısmına gireyim.
    3ds max-Maya-xsi programlarından birini kullanabilen (blender ve diğer programlar sorun çıkarıyo)
    modelleme - ringleme - kaplama - animasyon (birden fazla kişi katılmak isterse paylaştırılabilir bu görevler)
    ve 16 yaş üstü.
    Son olarak 1-2 ay içinde tamamlayabileceğimi düşünüyorum. Kimseyi yarı yolda bırakmam. Çalışmalarını sitelerde resim olarak değilde oyunda çalışıyor vaziyette görmek isteyenler pm atıp bana ulaşabilirler. Herkeze iyi çalışmalar.

Sabah sabah cok enteresan postlar okudum ama bu ilginc geldi dogrusu. Modelleme, rigleme hakkinda bilgin var mi? Bu islerin bu kadar basit olmadigini da az cok tahmin ediyorsundur. En azindan oyunun icerigi, fikirlerin, varsa konsept olarak gelistirdigin(en azindan kara kalem birseyler ciz) materyalleri post etseydin inan cok daha gercekci olurdu. Gercekten birseyler yapmak istiyor olabilirsin, once fikirlerini bir sun elindekileri goster yardimci olacak birileri elbet cikar. Kolay gelsin.

• Tabikide bu işlerin kolay olmadığını biliyorum. Zaten kolay olsa kendim yapardım. Başka birinden yardım istemezdim. Peki sen programcılığın kolay olduğunu mu sanıyorsun? Neyse.
    Oyunun konusunu belirlememin ve taslak oluşturmamamın nedeni kafama göre iş yapmak istemediğimden kaynaklanıyo. Eğer burda benimle oyun yapmaya gönüllü biri- yada birilerini bulabilseydim onunla-larla birlikte oyunun konusunu karartırırız diye düşünmüştüm. Bakın daha önce yaptığım bir çalışma. http://forum.donanimhaber.com/m_41514175/tm.htm
    Ve mesajın saçma olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten bu işte istekli gönüllü arkadaşlar için yazmıştım. İsteyen istediği gibi yorumlar. Ama artık modelci aramıyorum. Bunun boşuna olduğunu burada anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1980125 -- 28 Temmuz 2010; 12:06:01 >

• Haklısın can kardeşim.

Arkadaşlar oyun yapımı için senaryo vs. hazır. Fakat 3d\Modelleme işi ile uğraşan uzman arkadaş(lar) aramaktayız. Bu konuda bizlere yardımcı olursanız emin olun iyiki girdim bu işe diyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicaN.tr -- 10 Ağustos 2010; 10:28:55 >
  • Sakın katılmayın onlarla görüşmeye gittiğimde başka bir arkadaşı alip biryere götürdüler o gelmeden onlar geldi. Paçalarında kan lekesi falan vardı!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş adammı kesiyor yani.
  • Evet büyük bir çiftliğimiz var ve orda adam kesiyoruz. Testere filmindeki adamda aslında bizim adamımız. Ona kestiriyoz.
    @Shinra Tensei ne saçmalıyosun? Sen nereye kimlerle görüşmeye gittin. Bizim bir yerimiz yok ki herkez freelance çalışıyo. Kimsenin kimseyi gördüğü yok Nasıl kescez anlamadım Neden böyle bir mesaj attın anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.