Şimdi Ara

OYUN DAĞITIM SEKTÖRÜ TAVSİYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi geceler.

Ben şimdilik 5000 lira gibi bir sermaye ile Bu oyun dağıtım sektörüne girmek istiyorum.Oyunfor vb tarzı bir site açıp reklam verip oyun satışı yapmayı düşünüyorum kısacası.

Bu kararımın altında bu sektörde büyük bir pazar olması ve Türkiye'de bu işi yapan insanların gayet amatör,müşteri memnuniyetine önem vermeyen insanlar olduğunu gözlemledim.

Asıl mesleğim endüstri mühendisliği.Pazarlama ,reklam ve internet programcılığından anladığımı düşünüyorum.Yurtdışından alım satım yapabilecek durumdayım.(bir ayağım yurtdışında gerekirse avrupa ve abd üstündenden oyun,kod vs alabilirim.

Buradaki esas sıkıntım bu oyun dağıtıcısı sitelerin arzlarını (supply) nereden karşıladıklarını hala çözememem.Yani bu sitelerin bu oyunları indirimli halde aldıkları şirket/distribütör/tekel/indirim fırsatı vs kaynaklar bağlantılar neresidir ,nasıl temasa geçilir vb.

Bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa çok teşekkür ederim iyi geceler hepinize.

• Rp var mi knk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Rp var mi knk

hahahaha . Siteyi kurunca karsız rp satacağım uzun bir süre reklam için dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrolica

usta zaten oyunun içinden rp alınmıyor mu? riot neden başka sitelere rp dağıtma hakkı veriyor?

reklam için dostum.sitelerde riotta kendi reklamını yapıyor böylece.oyun almaya giren oyuncu league of legendsi tanıyor.sitelerde reklam yapmış oluyor.Ayrıca riotun yayıncıları direk kendisi rp vermesi haksızlık/kayırma yaratır.onun yerine bu tarz siteler aynı zamnada yayıncılara bu rpler ile destek olup reklamlarını yapıyorlar.

Arkadaşlar ilk dönem tanınma süreci olduğundan bayağı reklam amaçlı karsız iş yapılacak.o dönem burada bir daha konu açarım.donanım habere özel indirimde yapabilirim reklam amaçlı aslında güzel fikir verdiniz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.