Şimdi Ara

Oyun çok zor mu değilmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar benşm arkadaşım şuanda mist of panraia (private server) da oynuyor ve oyun çok zor lich kinden tbc den ve vanilladan daha zor oldugunu iddaa ediyor fakat tek oynadıgı oyunda mop serveri internetten izlemiş videoları bu kanıya varmış ben sadece güldüm sizler ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

TIMBERWOLVES
  • Hep bi arkadaş olur zaten.
    https://youtu.be/GyAqPyOfgao

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 16 Ekim 2015; 7:46:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: patates5

Evet arkadaşlar benşm arkadaşım şuanda mist of panraia (private server) da oynuyor ve oyun çok zor lich kinden tbc den ve vanilladan daha zor oldugunu iddaa ediyor fakat tek oynadıgı oyunda mop serveri internetten izlemiş videoları bu kanıya varmış ben sadece güldüm sizler ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Çalışmayan büyüler, görevler, heryerde dolu dolu buglar. Pvp de donate li adamlar... Zorlanması normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bide mop daki pvp de çok güzelmiş onun için , yani ben adamı wotlk , tbc zamanında daha güzel hatta efsane olduğunu bir türlü inandıramadım işin garip tarafı adam hayatında sadece mop 5.4 ü oynadı (zaten 5-6 aydır oynuyor normalde knight online oynuyodu hala )

@Thrashbringer gerçekten adam ev arkadşım adam knight online ı felan savunuyodu ölümüne şimdi yüzüne bakmıyor

@RoNNiE- oynadığı serverda classlardaki buglar bayağı az sadece 1-2 classda ölümcül buglar var

benim asıl amacım sizin fikirlerinizi almak evet yeni contentler eskilerden daha zor oyun daha zorlastımı diyorsunuz yoksa vanilla-tbc-wotlk daha zordu oyun iyice çocuk oyununa döndümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patates5 -- 16 Ekim 2015; 11:19:04 >

TIMBERWOLVES

• patates5 kullanıcısına yanıt
    Knight gibi oyunu savunan birinin böyle şeyler söylemesi normal. İcc 10 veya 25 hc yapmayınca arkadaşının anlaması da biraz zor. Oyun eskiye nazaran daha kolaylaştı bana göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz lei shen hc ve archimonde hc cok zor bosslar he. Su anki mythic yani. Oyle oyun kolay falan demeyin yani

World 1st ler önceden 2 haftayı bulurdu şimdi utanmasalar aynı gün gelecek, oyun gayet kolaylaştı benim şahsi görüşüm.
    Önceden oyunu öğrenmek cidden emek ve zaman isterdi şimdi bir kaç rehber izleseniz oynamadan öğrenebiliyorsunuz.Ya bizim zamanında kafamız çalışmıyordu yada şimdiki nesil çabuk kavrıyor bir diğer ihtimalde önceden daha zordu.
    Seçimi siz yapın.
    Şimdi yeni content geliyor 1 aya Mytic killer yağıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Yeni başlayan biri için wow şu anda fazlasıyla zor. Wod ile beraber gelenler , yeniler için oldukça zor hal aldı. Follower garrison gemi olayları bir sürü şey çıktı. Bölgesel özellikler, apexis daily leri, resources biriktirmek ve dkkkatli harcamak, building follower ları ve daha bir sürü şey.

Yeni başlayan skill rotasyonu heirloom bar kullanımı glyph talent spec vs. ile ugrasicak. Meslekleri öğrenecek, muhtemelen ilk karakteri hunter olacak ve dg a girmeyi öğrenecek, pet growl u açık olduğu için atılacak ve nerde hata yaptım diye düşünürken atan kişilere sövecek.

Konuyu buraya nasıl getirdim bilmiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LemonEnergy -- 18 Ekim 2015; 3:40:32 >

Orijinalden alıntı: Genc_Legend

Yeni başlayan biri için wow şu anda fazlasıyla zor. Wod ile beraber gelenler , yeniler için oldukça zor hal aldı. Follower garrison gemi olayları bir sürü şey çıktı. Bölgesel özellikler, apexis daily leri, resources biriktirmek ve dkkkatli harcamak, building follower ları ve daha bir sürü şey.

Yeni başlayan skill rotasyonu heirloom bar kullanımı glyph talent spec vs. ile ugrasicak. Meslekleri öğrenecek, muhtemelen ilk karakteri hunter olacak ve dg a girmeyi öğrenecek, pet growl u açık olduğu için atılacak ve nerde hata yaptım diye düşünürken atan kişilere sövecek.

yapma hocam nesi zor ya biz dungeona girmek için kapısana gidiyoduk , summon stone başında ganklenmeyi hiç söylemiyorum

TIMBERWOLVES

• O zamanlarda bu kadar paket yoktu. Sen hepsini adım adım yaptın. Bir contenti herseyini bilerek oynadın. Şimdiki oyuncular eski dg ve raidlerden düşen npc ye satılmayan şeylerin hepsinin değerli olduğunu düşünüyor ve saklıyor. Ama sen daha o content te orda olduğun için zamanında hepsini rahatça ezberledin. Yenilere hepsi birden geliyor. Bazı arkadaşlara aynı şeyi defalarca anlatıyorum bu garrison olaylarını. Çok zor olmuş diyorlar ve bunu söyleyen eski oyuncular.

Bana hiç zor gelmiyor ama onları anlıyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LemonEnergy -- 19 Ekim 2015; 23:32:41 >

Orijinalden alıntı: Genc_Legend

Yeni başlayan biri için wow şu anda fazlasıyla zor. Wod ile beraber gelenler , yeniler için oldukça zor hal aldı. Follower garrison gemi olayları bir sürü şey çıktı. Bölgesel özellikler, apexis daily leri, resources biriktirmek ve dkkkatli harcamak, building follower ları ve daha bir sürü şey.

Hunter'da kahkaha attım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.