Şimdi Ara

Oyun Çeviri Skyrim Çalışmalarına Başladı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Oyun Çeviri Skyrim Çalışmalarına Başladı!

Oyun Çeviri geçtiğimiz haftalarda Skyrim'in hazırlık sürecinde olduğunu belirtmişti ve çeviri bugün (14.04.2012) tam anlamıyla çeviriye başladı!Oyun Çeviri'nin hiç bir işini yarım bırakmadığını herkes bilir bakalım ne kadar sürecek bu çalışma :) son olarak da iyi derecede ingilizce bilen kişiler çeviriye yardım edebilir :) Detaylı bilgi için BURAYA tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E4EN -- 14 Nisan 2012; 15:54:39 >

• Çevirince tekrar oynamayı düşünüyorum.
  • Çevirecek çok oyun dururken neden bunu çevirdiler anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLLyqan -- 14 Nisan 2012; 18:50:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLLyqan

Çevirecek çok oyun dururken neden bunu çevirdiler anlamıyorum

Yılın oyunu kendileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Yılın oyunu kendileri.

:D doğru
  • quote:

Sana anlam veremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Yılın oyunu kendileri.

inanmışmıdır acaba? bf3 diye tutturmasın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • skyrim oyna anlarsın
  • Aslında iyi olur İngilizce ' de n pek birşey anlamıyorum..
  • 2016 da biter :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEO. -- 22 Nisan 2012; 19:57:21 >
  • devasa konuşmalar olan bir oyun.4 gozle beklıyorum ha bu arada deus ex human revelation da cevıreceklerıdı ama ıptal ettıler yanlıs hatırlamıyor isem
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEO.

2016 da biter :D

tüm oyunceviri ekibi yama uzerinde calissa 1 ay bile surmez :)
  • 1 Ay sürmez mi? oyundaki diyalogları bilmiyorsun herhalde ? hepsi çalışsa en az, 1 yılda biter bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovieClipS

1 Ay sürmez mi? oyundaki diyalogları bilmiyorsun herhalde ? hepsi çalışsa en az, 1 yılda biter bu.

sen de oyuncevirinin ne kadar buyuk bi ekip oldugunu bilmiyosun heralde ? skyrimin diyaloglari vs uzun tamam o kabul ama oyunceviri sadece 1 yama uzerinde odakli calismiyo suan 10 a yakin yama calismasi surduruluyo ve eminim butun ekip calissa 1 yama uzerinde cok kisa surede bitecegine eminim
  • Her şeyi biliyorum merak etme, zaten ben de bir yama için çalışmadıklarını biliyorum 1 yama için çalışsalar eminim en kısa sürede bitirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBolT

quote:

Orijinalden alıntı: LEO.

2016 da biter :D

tüm oyunceviri ekibi yama uzerinde calissa 1 ay bile surmez :)

komik olma :))
  • Uzun soluklu bir çalışma olacaktır- skyrım diyalogları uzun uzadıya - ek paketler gelecek - kadim diller ve kelimeler bulmaları gerekecek gunumuz dili zayıf kalır ( an itibari ile gençlerimiz günde 100 kelime civarında konuştuğu için kolay sanıyorlar ) vs. aylarını alacaktır ekibimizin
  • Tüm oyunçeviri ekibi çalışsa 1 ay olmasa bile gerçekten çok çok kısa bir sürede çevrilir. Ve çevrilmesi en çok gereken oyunlardan birisi skyrim. Çünkü bu mükemmel oyun ingilizcesi olmayanlar için hiçbirşey ifade etmiyor (benim gibi). Dört gözle bekliyoruz
  • Hazirana yetişirse süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtysl

Hazirana yetişirse süper olur.

Tüm oyun çeviri ekibi üstünde çalışırsa... Ama böyle birşey olmaz tabiki sitede her zaman en az 7-8 çeviri oluyo. Seneye haziran belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.