Bildirim
Oyun Bulamıyorum DELİRDİM!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tarz söyle arşive bakıyim :D -
Rpg-Spor-Yarış dışında herşey olabilir -
Brütal Legend, Darksiders, Dantenin Donu, Halo Wars, Alan Wake diye gider -
Kane and Lynch: Dead Men -
Eylül, Ekim, Kasım, Nisan bekle bu tarihleri. -
RPG olarak Dragon Age: Origins'i oynayabilirsin süper bir oyundur -
Kopya oyun çekip hepsini yarım yamalak oynarsanız böyle oyun içinde oyunsuz kalırsınız.... Kaç tane oyunu bitirip 700 ün üstünde puan aldın ki oyunsuz kaldım diyorsun ilk önce elindeki oyunların bi dibine vur.Eminim 3 ay daha götürür seni. -
Puan için oynamıyorum ben eğlenmek için oynuyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Nosferatu*
Arkadaşlar bu yaz sıcaklarında evde pastırmam çıktı. Oyun dünyasında hiç mi oyun yok live da bitti kös kös oturuyorum öyle.
Klasik oyunlar var elimde başka oyun yokmu ya
Ne oyun dünyasında oyun biter ,
Nede Live.
Bunlar çok iddalı laflar olmuş. Basarsın parayı alırsın bir 3 aylık live üyeliği taa ki banlanana kadar oynarsın. Live bitti diye birşey yok sen kendi oyun zevkini bitirmişsin. Zaten liveda fwli makina ile banlanıcam korkusuylada çok da zevk alamazsın.
Ayrıca daha en az 5-6 adet birinci sınıf xbox live oyunu arcadeleri var ki sırf bunlar bile bir insanı 3-4 ay oyalar.
Yeterki sen aletin nimetlerinden faydalanmayı bil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X