Selamın Aleyküm arkadaşlar, şuandaki bilgisayarım 2005 yılına ait ve yaşlandı. Doğru düzgün hiç bir oyunu oynayamıyorum. Sizden ricam var bana bir oyun bilgisayarı toplarmısınız şöyle orta şekerinden bütçem yok şuanlık ama 1500 civarı olabilir. Vatandan almak istiyorum parçaları rica ediyorum arkadaşlar şimdiden herkese çok teşekkür ederim :)
GIGABYTE 970A-UD3 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART 190 TL
Bu bütçeye bunun üstünde oyun bilgisayarı bu-la-mas-sın. bjk__murat farkı.
Buyrun ben sürekli araştırıyorum benim önerilerimi rahatlıkla dinleyebilirsin ben önerdiğim her parçayı mutlaka araştırmışımdır veya kullanmışımdır uyumu stabilitesi vs.. bu sistem her türlü işini görür.Günümüz oyunları en yüksek ayarda donmadan oynarsın masaüstü işlemlerinide donmadan yaparsın. Her açıdan seni mutlu edecek bir sistemdir. Bir sorun oldumu çekinmeden sorabilirsin istediğinede sordurabilirsin.
Çok teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
GIGABYTE 970A-UD3 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART 190 TL
Bu bütçeye bunun üstünde oyun bilgisayarı bu-la-mas-sın. bjk__murat farkı.
Buyrun ben sürekli araştırıyorum benim önerilerimi rahatlıkla dinleyebilirsin ben önerdiğim her parçayı mutlaka araştırmışımdır veya kullanmışımdır uyumu stabilitesi vs.. bu sistem her türlü işini görür.Günümüz oyunları en yüksek ayarda donmadan oynarsın masaüstü işlemlerinide donmadan yaparsın. Her açıdan seni mutlu edecek bir sistemdir. Bir sorun oldumu çekinmeden sorabilirsin istediğinede sordurabilirsin.