Şimdi Ara

Oyun başı double buff alma Shaco ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Size shaco ile oyun başında jungle yaparak double buff almayı öğreteceğim öncelikle benden önce açan olduysa özür diliyorum.

1. İlk olarak Smite lazım (Aslında smite'a gerek yok zorlanırsanız alın çünkü kırmızıyı kutular maviyi 2 kişi kesecek gerek olmuyor) Runeler farketmez Masteries ler ap veya ad oynayacaksanız ona göre yapın.Double buff almanız için bi yardımcı oyuncu lazım.İlk önce oyun başı direk armor ve kırmızı pot alarak red buff veren monstere gidiyoruz oraya tam 5 kutu koyun ama kutuları 1.40 dan önce koymuş olun

2.Bir arkadaşınız da mavide beklesin Siz direk 1.40 Da kırmızı buff a 5 kutu koyup direk maviye gidin
    1.55 de golem felan doğuyor Maviyi arkadaşınız ile kesin Maviyi kırmızıyı da kutular kesmiş olacaktır

ve çift buff almış olacaksınız

EDİT : dh'deki ilk konum ve 420 kişi bakmış

EDİT 2 : YENI PATCHDAN SONRA Boxlar duration azaldığı için Yapılamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HurinThalion -- 17 Ocak 2012; 17:37:31 >

• Güncel
  • İlk olarak smite lazım dan sonrasını okumadım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

İlk olarak smite lazım dan sonrasını okumadım :/

neden
  • Hocam kusura bakma ama bunu herkes biliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Hocam kusura bakma ama bunu herkes biliyor.

Foruma yeni katıldım 2 aydır takip ediyorum ama account açmamıştım tamam özür dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

quote:

neden

Troll de geç adama, smitesiz jungle olmaz. :3 @SilentDoom Belki bilmeyenler vardır? o:
  • Bu rotayı zaten herkes biliyor merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Hocam kusura bakma ama bunu herkes biliyor.

Foruma yeni katıldım 2 aydır takip ediyorum ama account açmamıştım tamam özür dilerim

Önemli değil yinede paylaşımın için saol ^^
  • Ya arkadaşlar göremedim yazma gereği gördüm ne var bunda bu kadar aşşağılanıcak ?
  • Shaco demişken shacoyu en verimli nası kullanırız ap mi ad mi çözemedim gitti arkadaş
  • belki bilmeyen vardır ama ufak hataları da düzeltelim. bot + 3pot daha ideal bi başlangıç olur 5 kutudan sonra mavinin spawnına yetişebilirsin ve ganglar daha etkili olur. maviyi bi pulla kesebilmek mümkün ama biraz yardım gelirse bottan yüksek hp ile kesip counter-jungle veya çok hızlı gang atılabilir. maviyi keserkenki püf nokta mavinin sizden önce kutuya vurmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

belki bilmeyen vardır ama ufak hataları da düzeltelim. bot + 3pot daha ideal bi başlangıç olur 5 kutudan sonra mavinin spawnına yetişebilirsin ve ganglar daha etkili olur. maviyi bi pulla kesebilmek mümkün ama biraz yardım gelirse bottan yüksek hp ile kesip counter-jungle veya çok hızlı gang atılabilir. maviyi keserkenki püf nokta mavinin sizden önce kutuya vurmasıdır.

hayır armor ile başlamak daaha iyi bot gerek yok zaten yetişebiliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vörç

Shaco demişken shacoyu en verimli nası kullanırız ap mi ad mi çözemedim gitti arkadaş

Ad oynuyorum genelde iyi de oynuyorum Ama ap de eğlenceli fakat bi türlü oynayamam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

belki bilmeyen vardır ama ufak hataları da düzeltelim. bot + 3pot daha ideal bi başlangıç olur 5 kutudan sonra mavinin spawnına yetişebilirsin ve ganglar daha etkili olur. maviyi bi pulla kesebilmek mümkün ama biraz yardım gelirse bottan yüksek hp ile kesip counter-jungle veya çok hızlı gang atılabilir. maviyi keserkenki püf nokta mavinin sizden önce kutuya vurmasıdır.

blue buff a dmg verip arkasına box koyarsan daha hızlı kesersin.Aksi taktirde box çabuk ölüp ( yanındaki ufaklıklarda ona vurucak) bi 6 7 saniye daha geç kesersin.Diğer türlü 1 potun gidicek oda hp'ni fullemene yeter.
  • quote:

ne yazdığını görmüyorum,lee sin-mobility bot olayından beri gözlerim görmüyor.

ve bunun tek sorumlusu sensin drunken.tanıdım seni leş gibi içki gokuyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 14 Ocak 2012; 18:13:50 >
  • 5 tane kutu koyunca olmuyor bence. Yani yapanlar hep fail oldu 5 tane ile. AP lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

5 tane kutu koyunca olmuyor bence. Yani yapanlar hep fail oldu 5 tane ile. AP lazım.

Ad runeleriyle çok rahat yapıyorum ama aynı yere koymak lazım boxları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Bu rotayı zaten herkes biliyor merak etme

Ben bilmiyordum. Aksine hep merak etmişimdir. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.