Şimdi Ara

Oyun alacağım tavsiyede bulunur musunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok oyun oynayan biri değilim. Strateji oyunlarını severim. CoD 4 indirdim oynadım sevdim ama yine çok uzun sürmedi oynamam 1-2 günde bıraktım gibi... LoL oynuyorum ama artık normal oyunlar arıyorum.

Orjinal almayı düşünüyorum 50TLye kadar çıkarım. Köy kurup ordu yapıp savaşmak istiyorum. online olmasın mümkünse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmcgrgenc -- 23 Şubat 2014; 12:04:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

Çok oyun oynayan biri değilim. Strateji oyunlarını severim. CoD 4 indirdim oynadım sevdim ama yine çok uzun sürmedi oynamam 1-2 günde bıraktım gibi... LoL oynuyorum ama artık normal oyunlar arıyorum.

Orjinal almayı düşünüyorum 50TLye kadar çıkarım. Köy kurup ordu yapıp savaşmak istiyorum. online olmasın mümkünse...

Day z standalone al
  • Online istemiyorsan orjinal niye aliyorsun :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Total War Rome : II alabilirsiniz. Aral'da 60 TL ' ye satılıyor.
  • 0ops kullanıcısına yanıt
    Bi kere olsun güzel bir oyunu orjinal oynamak istediğim için. Alacağım oyunu araştırıyorum aradığım oyunu bulursam o firma para kazansın daha iyisini yapabilsin diye...
  • ronaldinho62 kullanıcısına yanıt
    bu oyun aklımda var büyük ihtimal bunu alacağım biraz nasıl oynandığını falan araştırıyım da üzülmeyim sonra
  • quote:

Bi kere olsun güzel bir oyunu orjinal oynamak istediğim için. Alacağım oyunu araştırıyorum aradığım oyunu bulursam o firma para kazansın daha iyisini yapabilsin diye...

İyi siz bilirsiniz, total war rome II dene.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Banished olabilir. Ordu kurup savaşmak yok diye biliyorum. Sadece köy geliştrebiliyorsun. (Tam emin değilim. İstersen ana konusunu bulup biraz araştırabilirsin.) Hem şirkete para kazandırmak istiyorsan bu oyun tam senlik. Indie game olduğu için yapımcıların paraya ihtiyacı oluyor.

Oyun 20$
  • Natsu Dragneel kullanıcısına yanıt
    sizin dediğiniz oyuna da bakıyım. @Natsu Dragneel

birde şunu soruyum total war rome 2 Türkçe dil desteği var mı?
  • Evet Total War Rome 2'nin Türkçe dil desteği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

yanlış anlaşılmak istemiyorum. bozmak istemedim. çok oyun oynayan biri değilim elimde hep indirme oyun var. ya crack aradım ya serial aradım ya hiç açılmadı. bu yüzden direk orjinal alıyım diye düşündüm. araştırıyorum seveceğim bir oyunsa böylece firmasına da para kazandırmış oluyorum. ki daha güzellerini yapsın
  • Crowels kullanıcısına yanıt
    eyvallah... galiba total war alacağım.
  • company of heroes 2 alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

yanlış anlaşılmak istemiyorum. bozmak istemedim. çok oyun oynayan biri değilim elimde hep indirme oyun var. ya crack aradım ya serial aradım ya hiç açılmadı. bu yüzden direk orjinal alıyım diye düşündüm. araştırıyorum seveceğim bir oyunsa böylece firmasına da para kazandırmış oluyorum. ki daha güzellerini yapsın

Benimde bir sürü orj. oyunum var. bunları mp oynayabilmek icin aldim.MP oynamaycaksam orj. almam,Merak etme o firma kazaniyordur zaten emin ol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.