Şimdi Ara

Oyun açınca ekran donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

olayi anlatayım

ben pcyi 1 yıl once aLmıstım ve 4. ayinda intelin orj. fanı bozuldu deistirdim 8. ay oldu ve pc den sesler cikmaya basladi

diyelimki ben warcrafta giriyorum, ana sayfa geldigi anda hoparlorlerden cızt cızt sesler geliyo
    eğer 30 35 sn geçerse ekran kartından heralde donuyor :( ama sadece ekran donuyo ama sarkı acıksa sarkıyı duyabılıyorum pcde calısıyo sadece ekran donuyor..

ama normal pc acıkken hic öyle bir sorun yok anlamadım yaaa

SpeedFan adlı program ile baktım fanlara oyunlara girince 50 derece üstüne cıkıo sıcaklık :D

anlamadım nası yırtcam bu işden 2 aydır bu ses gelmeye basladi cok canım sıkkıN olmazsa tüm fanları deiştircem

• Bence bi su soğutmalı sistem al.50 derece ve üstü bi ekran kartı için yüksek dğerlerdir.Hele bide o ekran kartı kaliteli deilse.Mutlakan kasanın psusunu yükselt yada su soğutmalı bişeyler al.
    Ha bide sedece ekran kartını soğutmak için sistemler wardı onlarıda bi araştır derim
  • pratik bi cozum olarak ekran kartı driverlarını bi guncelle istersen
  • son aldıgın haberlere göre (zuhaa) pcnin power suply calısmıyor.. dönmeye calısıyor ama donmuyor

simdi ben bunu deiştirmek istiyorum ama alıpda evde takabilirmiyim yoksa teknik servise götüreyimmi?

garantisi gidermi kasaya kaynaklanmış gibi duruyor ama bilgi pls :) bide eski model pc kasalarında pus pc acma tusuna baglanmıs bundada oylemı bılmıyorum

ekran kartım nvdia fx5500 asus anakart onboard vsvs
  • BEN BU EKRAN kartini nasil güncellicemwww.nvidia.com a girince guncelleme yerı cok karısık help pls
  • Bendede ayni sorun oluyor Oyunu açtikdan sonra drrr die bi ses geliyor ve ekran donuyor
    powerden kapatmayi deneyince yanıt vermiyor
    kapanırken ekranın ortasında siyah çizgiler çıkıyor
    sebebi ne olabilr ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.