Şimdi Ara

Oyun açılırken reset atma ve donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim makinem pentium4 3,2 2x512 ram ati 9550 ekran ve 160 gb harddiskten olunaş bi makine eski ekran kartım geforce 5200 du bozulduğu için değiştirmek zorunda kaldım ve değiştirmez olsaydım makine EA codemaster ve daha bir çok oyunu hiç sorunsuz açarken GTA serilerini açıp oyuna başladığı anda reset atıyor bunu yaptığı bir kaç oyun daha var ve bu beni deli ediyor nasıl bir sorundur acaba ekran kartının drıverlarını enson sürümü ile güncelledim ama hiç bir şekilde faydası olmuyor bu konuda yardım ederseniz sevinirim

• Reset atıyorsa ram'da bir sorun olabiir ama.Donmasorunu bende daha çözmedim.
  • Kasayı açıp bak ekran kartının fanı dönüyor mu?
  • rami bende düşündüm teker teker ikisinide yanlız denedim ama olmadı yine aynı problem devam ediyor :( bu arada ekran kartımda fan yok zaten çok büyük ısı yükselmeleride olmuyor
  • catalist yüklü mü?? bi de genelde 3d oyunlarda oluyo bende de öyle bi problem vardı.. pes 6 yı filan oynatıyo ara sıra donma yapıyordu ama 3d oyunlarda daha cabuk yapıyordu.. öyle bisey mi acaba??
  • arkadaşım çok garip bir problem oyun seçen makineyi ilk defa görüyorum
    sorunun ekran kartıda olabilir...
  • ilk olarak aynı özellikler başka bi ekran kartı ile dene makinanı.olmadı aynı güçte başka bi psu ile dene büyük ihtimal sorun ondadır.ramleri kontrol ettim dediign için ramleri kontrol et demiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.