Şimdi Ara

Oyun açarken Microsoft Visual C++ Runtime Library hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Riddle of the Sphinx adında bir oyunu açamıyorum açarken ekteki hatayı veriyor. 3 gündür bu hatayı araştırıyorum nod32yle virüs taraması yaptım bitdefenderlada tarama yaptım ama hiçbişey çıkmadı. varmı bu hatayı bilen?
    Resim:http://www.freeimagehosting.net/image.php?3b23462b6f.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D2F39F32 -- 17 Nisan 2010; 14:35:11 >

• yokmu bilen
  • Framework eksik sanki. Microsofttan yükleyebilirsin...
  • Visual C++ Redistributable Package bide NET Frameworkün son sürümlerini kurmayı dene belki faydası olur.
    forumlara bakmaya devam ediyorum bu hatayla ilgili yeni bişey bulursam yazıcam
    kolay gelsin
  • Bu hatayla karşılaşıp çözebilen yokmu. 1.5 aydır bu hatayla uğraşıyorum microsoftun sitesinden birçok visual c++ için packagelar yükledim hala aynı hata devam ediyor. Oyunun patchli patchsiz haliyle olmasıda farketmedi. Önerisi olan??
  • Sistem güncellemelerin net framework falan tam mı?
  • ben karşılaştım, frameworkların kurulması veya antivirüsler çare olmadı, işletim sistemini yenilemek kesin çözüm (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Frameworkler tam.

O benim de aklıma geldi bi windows 98mi kursam dedimde uğraşmak istemiyorum açıkcası :)
  • (: win7 kullanmanı tavsiye ederim, xp nin hatalarıyla başa çıkılmıyor, win7 de hatalar nadir, olsa da onarımları basit
  • Yalnız ben eski oyunları çok severim 95 96 oyunları falan çok oynarım mesela. Onlarıda çalıştırır mı:)
  • peki dostum, sen en iyisi win98 kur (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codname47

Yalnız ben eski oyunları çok severim 95 96 oyunları falan çok oynarım mesela. Onlarıda çalıştırır mı:)

''Uyumluluk sorunu giderme'' özelliğiyle halledersin. Yani açıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.