o 2 dakika oynansaydı belkide 2 taraftan biri golü bulacaktı dünyanın neresinde görülmüş böyle şey
aydınus bey beşiktaşlı olduğu için doğal karşılamak gerekli..
quote:
Orjinalden alıntı: Kubilây
90+2 dakika boyunca futbol oynamak gibi bir işi olmayan 22 adam 2 dakikada gol atacaktı ama bunu fırat aydınus engelledi ha? helal olsun nasıl böyle düşünebiliyorsun şaşıyorum
gerçi sen şimdi döversin de beni,susayım ben
quote:
Orjinalden alıntı: dnnzcn
sus kapat ceneni 2 dakika oyanancagına taraflar kavga etmeseymiş niye hakemlere konusuyorsunuz da futbolculara tek lat etmiyorsunuz bu hakem son yılların en iyi macını yönetti siz tutturmuşsunuz 2 dakika oynanmaıs hadi gidin işinize
quote:
Orjinalden alıntı: BlackPeac3
quote:
Orjinalden alıntı: Kubilây
90+2 dakika boyunca futbol oynamak gibi bir işi olmayan 22 adam 2 dakikada gol atacaktı ama bunu fırat aydınus engelledi ha? helal olsun nasıl böyle düşünebiliyorsun şaşıyorum
gerçi sen şimdi döversin de beni,susayım ben
düz mantıkmısın sen kardeşim?
benim bildiğim hakemler tam 90da bitirme hakkına sahipler, asıl fazla oynatmak suç.
takdir hakkı vardır hakemlerin
Böyle olaylar olunca hakemler genelde hemen bitiriyor ve böyle bir hakları da var. Bir Türk takımının bir avrupa maçında da benzer bir şey olmuştu hakem hemen bitirmişti.
Maç tekrar edilsin. Devamı Recep ivedik 2 gibi bişey olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme