Şimdi Ara

oynadığım karakterin titremesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son birkaç oyundur oynadığım karakter titriyor lolu onarmayı denedim farklı map farklı karakter denedim hep aynı video çekip atcaktım ama kayıda başlayınca titreme yok oluyo nedense napmam lazım bilgisi olan var mı

edit: pencereli oynamak veya çözünürlüğü düşürmek de sorunu düzeltiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F40EE863A -- 12 Şubat 2017; 0:42:18 >

• dikey senkronizasyonu aktif etmeyi denedin mi ? Bu sorun genelde aşırı fps almaktan oluyor monitörün hertziyle eşitlemen gerek.
  • Ionia köylüsü I kullanıcısına yanıt
    dikey senkronizasyon açık fps limiti de 60 hocam bide ilgisi var mıdır bilmem ama fps limitini kaldırsam da hep 60 da kalıyo
  • Aynı şey ekranımın köşelerinde oluyor. Ekranın ortasında oyun gayet akıcı iken köşelerinde sanki 30fps gibi bir yavaşlık ve titreme var yürürken ortaya değilde köşelere bakınca görebiliyorum yavaşlığı. Mesajım bulunsun aynı çözümü bende deneyeyim çözüm çıkarsa tabii
  • Bunun sebebi Nvidia denetim masasındaki ayardan dolayi sizin belirlediğiniz kalite veya performans barı seçili onun yerine uygulama ayarlarının yönetmesine izin verin seçin sonra tekrar deneyin

Ayrıca nasıl bir titremeden bahsediyorsunuz anlamadım ama oyun içinde hareket ongormeyi kapatıp deneyin birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hava soğuk shoptan bi mont almayı dene
  • Karşına ben gelmişimdir dostum ondandır bu sütlaç gibi titremen :)
    Şaka bu yana dikey senk. den olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Script kapa

• Kasayı yan yatır.

• Ekran kartını güncellemeyi dene.Vsync kapalı olsun ve fps limitini kaldır.Olmadı bir repair at.
  • Hareket öngörme açıksa bazen saçmalıyor öyle

• titriyor mu? Triggerlanmış olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.