Şimdi Ara

Öyle Bir Korku Oyunu Önerin Ki, Geceleri Uyku Haram Olsun..!! +18 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
4
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu görünce herkes outlast demiştir diye düşünmüştüm. Aynısı da olmuş. Ula adama hemen outlast ı dayamışınız 😂😂😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi ben senin anlattığın gibi bir oyun görmedim hiç.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Benim ustumdeki konuyu hortlatinca "bakayim hangi oyunu onermisim" diye girdim

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    Hocam önerdiğiniz oyun süpere benziyor. Böyle platform oyunlarını çok severim. Steam e bakmak lazım.

Tabi hocam. Mark Wahlberg de oynuyor, kadro saglam yani

Bende nereden benziyor diyordum, baya baya benziyor karakter.

Hocam yalniz cidden uyarayim, bu saatte baslanmaz o oyuna hele ki evde yalnizsan. Yarim saat bir saat sonra bir yerler geliyor pek faydali sahneler degil

Oh,devam et.

Oyun size hikayeyi aciklamiyor, bunun icin (her ne kadar platform oldugundan dolayi cizgisel olsa da) arastirarak gitmeniz lazim, bu da ekstra gerilim demek. Ayrica oyun autosave almiyor, surekli eve donup uyumaniz gerek

RE4 geldi aklıma. Daktilo gelse diye az ağlamadık.

• 2017 yılından bir güncelleme
  • Abi ben sana peşinen söyliyeyim ilk yorumları okuyunca bi duraksadım böyle noluyor filan garipsedim yani şimdi abi sen bu tarz bu kafa bu psikoloji ile korku oyunu oynarsan kusura bakma ama seni hiçbir korku oyunu korkutmaz zaten bu bi gerçek yaşla filan ilgisi yok yani ne bekliyorsunki ? bu nasıl bir mantıktır ya outlast peşimden bi adam koşuyor bunun nesi korkunç ? e böyle düşünürsen tabi bi espirisi kalmaz başka bir örnek vereyim titanik filmi sonunda gemi batıyor aah bu nasıl film mantığıylada film izlenmez mesela seni korkutsa korkutsa cam scare korkutur oda hani beklenmedik bi anına denk gelirse yani hayal gücü ciddiyet lazım bir oyun oynarken atmosferede kapılmak lazımki korkasın mesela outlast'ı ele alalım gazetecisin paranormal bi olayı araştırmak için akıl hastanesine gittin ve kilitli kaldın bunlada kalmadı delinin biri seni normal bi insan cüssesinde bile değil seni öldüresiye kovalıyor elinde tek kameran var e kaçmak tek çare burda bunu hissetmediğin sürece hiçbir korku oyunundan korkacağını düşünmüyorum umarım yanlış anlamazsın fps aksiyon oyunlarına yönel bence dishonered veya bordelands 2 tarzı oyunlar olabilir metro 2033 mesela gerilim atmosfer ve hikaye bakımından efsanedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nereqla -- 2 Şubat 2017; 1:49:40 >

• Resident Evil 7:Biohazardı Muuuuuuuutlaka oyna bi dene maddi durumun iyi ise çok zevk alırsın oynarken.
    (Tabii hala konuya bakıyorsan)
  • Amnesia ve Outlast

30 yaşındayım. İkisinide yarılarda bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 2 Şubat 2017; 5:46:56 >
  • Amnesia dark descent in modları güzel oluyor. Kısa kısa 3-4 saatlik hikaye modları hala oynarım, atmosferi müthiş bir oyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Fear 2 den korkuyorsun ama Outlasta korku değil diyorsun o tam tersi olmasın Fear 1 en korkunç olanıydı aralarında. 2 aksiyona kaydı. 3 zaten hepten aksiyon.
  • Cry Of Fear deneyebilirsin.Steam'da ücretsiz.Grafikleri tatmin etmez ancak senaryosu ve korku unsurlarında başarılıdır.

• Penumbra yida unutmayalım. Biraz eskidir ama yinede iyidir. Korku seviyesi gerilimi ve tansiyonu yüksektir.

Naptın; oynadın mı hocam

• Bana göre ilk sırada Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth gelir. Seni oyuna dahil eder ruhun sıkışır Allah belamı verdi dersin.

ikinci sırada amnesia gelir. gaz lambası hilesine yapmama rağmen ilerlemekten tırstığım ve sonlara yakın artık pes diyip bıraktığım bir oyun oldu.

üçüncü sırada dead space ilk oyunu gelir. bir koridora ya da odaya girerken 50 kere düşünmüşümdür.

dördüncü ve son olarakta Undying denebilir bu dört oyun korku seven adamı fazlası ile tatmin edecektir.

edit: Alien isolation ı nasıl unutmuşum ya. Bu oyun değil zaten altına kaçırma similasyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 2 Şubat 2017; 10:16:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.