Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (206. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi iyice saçmalamaya başladı ama sürüklüyo bu son iki bölüm

Daha ahmeti hazmedememişken birde filiz çıktı (Ki ölmeliydi zaten )

Berrine zaten kıldım dahada kıl oldum

Metnin deliliğin yeerini hakan alıcak
  • o değil de tuğrulun herşeyden nası haberi oluyo ya doğaüstü güçleri var heralde
  • tuğrul

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon tr

o değil de tuğrulun herşeyden nası haberi oluyo ya doğaüstü güçleri var heralde

Telefonlari dinliyor :/ ama yinede dogaustu psikopat :( :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diziyi ne zaman görsem arkadaşımın lafı gelıyor aklıma
    "Benimde Caroline gibi karım olsam öyle bir geçerki zaman:D
  • uzadı

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski zamanli dizilerde dare olduktan sonra niyeyse diziler tutmuyoroyle bir gecer ki zaten sacmalamisti bu sezon bitse artik

• Geçen sene bitecekti ali kaptan denize atladıktan sonra.
  • Dizide şuan 1980 askeri faşist darbesi anlatılıyor.

Reytingler patlar yine...
  • Yok böyle bi dram anasını satayım :)
  • Bu bölüm güzeldi .
  • abi yok böyle bir bölüm var ya ne bölümdü bee. tam bir drama. hele ki işkencede yerde sürüklenirken " kahrolsun faşizm, yaşasın sosyalizm " diyen genç içimi dağladı. Türkiye'nin gerçeklerini anlattı.
  • Mete'ye naptılar lan oyle. Hele o iskence sahnelerinde ki soundtrackler tuylerimi dilen diken etti. Bu bolum baya saglamdı dram konusunda eski tadı verdi resmen

• Neymiş Tuğrulun görevi birşey anlamadık ki, işkencecibaşı mıdır nedir anlayan var mı? 20 dk reklam verdiler 10 sn gösterip bitirdiler zaten sinir oldum bu ne densizlik terbiyesizlik
  • Güzel.Behzat Ç.'de daha güzel anlatıldı fakat neyse.
  • Bu nasıl bir bölümdür böyle ömrümden ömür gitti

Yeminle içim karardı böyle bir yönetim varmıydı ya bu kadar vahşice bu kadar hoyratça ? Biraz saptırma ve abartı geldi sanki bana

Neydi o metenin halleri azılı bir suçlu gibi ? Ayrıca bu tuğrulda çok fazla abartılmaya başladı dizi zaten fazla acitasyon yapıyor metede ölürse koca bir yuh çekerim artık peş peşe ölüyor adamlar kurtlar vadisi yeminle halt etmiş

Ayrıca şu soın sahnede hiç mi ekip dikkat etmemiş lan ! Hiçbişey analmadım yeminle meteye tecavüz edicek tuğrul diyenler olmuş bu sadece komik , Yeni görevi olsa olsa işkencecei başşı veya idamcı olabilr seheri örnek göstererek yola çıkmış olabilir arif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Bu nasıl bir bölümdür böyle ömrümden ömür gitti

Yeminle içim karardı böyle bir yönetim varmıydı ya bu kadar vahşice bu kadar hoyratça ? Biraz saptırma ve abartı geldi sanki bana

Neydi o metenin halleri azılı bir suçlu gibi ? Ayrıca bu tuğrulda çok fazla abartılmaya başladı dizi zaten fazla acitasyon yapıyor metede ölürse koca bir yuh çekerim artık peş peşe ölüyor adamlar kurtlar vadisi yeminle halt etmiş

Ayrıca şu soın sahnede hiç mi ekip dikkat etmemiş lan ! Hiçbişey analmadım yeminle meteye tecavüz edicek tuğrul diyenler olmuş bu sadece komik , Yeni görevi olsa olsa işkencecei başşı veya idamcı olabilr seheri örnek göstererek yola çıkmış olabilir arif

Biraz saptırma ve abartı mı? 12 Eylülde nasıl işkenceler yapıldığından haberin yok sanırım, sen bugün çok az bi kısmını gördün sadece.
  • bu tugrul ihtiyarlar baskani olmali. yeni aksacli. darbe oluyor o donemde herkesi iceri atiyorlar ama tugrul hala guc sahibi. sacmaligin son noktasina dogru gidiyor dizi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolución

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Bu nasıl bir bölümdür böyle ömrümden ömür gitti

Biraz saptırma ve abartı mı? 12 Eylülde nasıl işkenceler yapıldığından haberin yok sanırım, sen bugün çok az bi kısmını gördün sadece.

Tarih ile çok fazla pek ilgim alaka yok o konuda cahilim sayılır ama bu kadar ileri derecede varmı merak ettim sadece saptırma olayı nı bu yüzden söylüyorum ama metenin o şekilde işkence görmesini ise saçma buldum sadece
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.