Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (201. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu diziyi ilk çıktığı zaman bi 13 bölüm izledim sonrasında fragmanlardan ne olduğu anlaşılır kasıntı dram üstüne dram bi dizi haline döndüğü için bi kere bile oturup izlememiştim ilk bölümleri baya güzeldi.Kaç sezon geçti bilmiyorum ama şu an izliyorum çok garip sanki çok uzun zamandır görmediğim eski bi dostumu görmüşüm gibi hissettim o duyguyu yaşadım resmen izlerken Şimdilik öyle kasıntı dram ağırlıklı gitmiyolar Osmanın büyümüş hali abisiyle kavgası Aylinin kızı falan çok tatlı bi çocuk bulmuşlar ilk zamanki haline çok benziyo ilerde dramdan öldürürler yine şimdilik şu bölümleri izlemek çok keyif verici sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Désolé

Bu diziyi ilk çıktığı zaman bi 13 bölüm izledim sonrasında fragmanlardan ne olduğu anlaşılır kasıntı dram üstüne dram bi dizi haline döndüğü için bi kere bile oturup izlememiştim ilk bölümleri baya güzeldi.Kaç sezon geçti bilmiyorum ama şu an izliyorum çok garip sanki çok uzun zamandır görmediğim eski bi dostumu görmüşüm gibi hissettim o duyguyu yaşadım resmen izlerken Şimdilik öyle kasıntı dram ağırlıklı gitmiyolar Osmanın büyümüş hali abisiyle kavgası Aylinin kızı falan çok tatlı bi çocuk bulmuşlar ilk zamanki haline çok benziyo ilerde dramdan öldürürler yine şimdilik şu bölümleri izlemek çok keyif verici sadece

tutmayan dizi gibi arka arkaya vermelerine ne demeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi saçmalamış gibime geldi. Ama izleniyor yinede.
  • diziyi ilk başlarda izliyordum sonra izlemeyi bıraktım
    gecen hafta biraz bu hafta izledim iki soru olacak
    hakan nasıl hapse girdi
    cemile zengindi ne oldu da evi satıldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dizinin yeni halini pek sevmedim açıkçası
  • Yeni sezonu pek iyi degil, özellikle dünkü bölüm çok yavaş ve sıkıcı geçti.

-Hakan hapise babasini yaraladigi icin girdi.

-Cemile, Kenan'in tüm malina sahte belgelerle el koymasiyla birlikte tekrar sifira indi. Yeni sezonda da atölyesi ve Ali Kaptan'dan kalma evi var.
  • iyice iç baydı......bir an önce bitse bari...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

iyice iç baydı......bir an önce bitse bari...

vurulan adam ölmez dedim eğer ölecek olsa bölüm sonunu beklerler

• bitsin bence bütün türk dizileri 2 sezonda.3te bayıyolar çünkü
  • Önceden salı günlerini iple çekerdik bu dizi için. Şimdi izlenicek bi tarafı kalmadı.. Eski havası, bağlayıcılığı yok.
  • dizi reytingleri iyi durumda ama bazi sahneler o kadar abartiliyor ki e petekkaua ayrildiktan sonra pek tat kalmadi acikcasi

• Aydinda olmasa dizide macera sahneleri hic yok cok durgun

• okadar tatlı osman kalk büyüyünce bukadar tipsiz ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

iyice iç baydı......bir an önce bitse bari...

• EPİC FAİL!
    Dizide aydın adamı rehin almışken fotoğrafı çekildi,şehir dışındalardı ve tek basın aracı vardı daha olaylar bitmeden ve araç oradan gitmeden fotoğraflar düşmanın eline geçti bu adamlar helikopterle ulaşıp kompakt makinadan usb 3.0 ile mi aktarıp bu kadar hızlı baskıya verdiler karanlık odalara ne oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Hata olmayabilir ama bale hocasının ders verdiği yer bildiğin günümüzden bir yer.Hiç 80'ler havası yok

Osmanı saymıyorum bile 7 yaşındaki velet 17-18 görünüyor ama 13 olması lazım

Aha işte bir fail belirten daha.
    Pek çok kişi kraldan çok kralcı o Deniz rolundeki kız mesela güzel olabilir ama çok sahte oynuyor sanki se le na selena selenaaa dizisinden fırlamış gibi.

Bu sezon sadece çatışma sahneleri iyiydi

• Kucuk kiz sevimli olabilir ama dizinin 4/2'lik sahneleri hep aylin, soner, deniz olarak geciyo zaten.. ayrica 80li yillarin calkantili gunleri diziye HIC yansitlmiyo senaryonun bu kadar bozulcagi aklima gelmezdi ya

• yarınki bölümü heyecanla bekliyorum
  • Diziye tekrar basladim da cok sakat bir bolumden basladim sanirim icime oturdu

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.