Şimdi Ara

Oylama. İçimi rahatlatmam gerek (TM) PDRR:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 Eylül PDR en son 17300...Yıldız teknik PDR 17500 ile kapatmıs sıralamam 17929.
    Sizce hangisi gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroslavs -- 17 Temmuz 2013; 1:43:37 >

• uppp
  • miroslavs M kullanıcısına yanıt
    İkisi de gelir bence.
  • yıldız gelir bence benim sıralamam 17bin marmara pdr 15.500le kapatmış gelme ihtimali çok mu düşük ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdly94

yıldız gelir bence benim sıralamam 17bin marmara pdr 15.500le kapatmış gelme ihtimali çok mu düşük ?

hiç bilmiyorum ki.sıralamalar düşecek diyorlar ama nolcagına hiç belli olmuyor....
  • uppppppppp hadi beyler bayanlar yorum bekliyorumm
  • pdr durumu kötüye gidiyor bir araştırma yap istersen ama burası türkiye ne olacagi belli olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lfecyd

pdr durumu kötüye gidiyor bir araştırma yap istersen ama burası türkiye ne olacagi belli olmaz

Sorum pdrnin durumu değildi.Ben gayet memnunum.Tutar mı tutmaz mı yorum amaçlı sormustum ;)
  • 9 eylül kesinlikle gelir. hukuk kontenjanları arttığı için ... ama tercih sayısını arttırmakta fayda var. 30 tercihinide kullan şehirdışına çıkmak gibi bir sorun yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup12

9 eylül kesinlikle gelir. hukuk kontenjanları arttığı için ... ama tercih sayısını arttırmakta fayda var. 30 tercihinide kullan şehirdışına çıkmak gibi bir sorun yoksa

9 eylül - marmara - yıldız teknik - kocaeli - eskişehir anadolu üniversitesi - pamukkale - muğla - canakkale - sakarya ayriyetten ikinci öğretimleri yazdım. Sıralama 17929. ( hazırlık oldugu için ege yazmadım )
  • Psıkoljı mı PDr mı sızce? Unı bıttıkten sonra hastanelerde çalışılıyor mu psıkoljı de ? Tm 3 20k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslysygslys

Psıkoljı mı PDr mı sızce? Unı bıttıkten sonra hastanelerde çalışılıyor mu psıkoljı de ? Tm 3 20k

Bence PDR. calısılıyor diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.