S

Çavuş
24 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 0 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar uludağ üniversitesinde zorunlu hazırlıklı psikoloji bölümü okuyacağım.bilen veya fikri olan arkadaşlara birkaç sorum olacak.Hazırlık sınıfı zor mu? Ali osman sönmez kampüsü nasıl? Mesela ilk sene hazırlık sınıfını geçemedim diyelim bi sene daha hazırlık okuyacak mıyım yoksa direkt sınıf geçecek miyim?(%30 altı ingilizce diye geçiyor psikoloji) şimdiden teşekkürler umarım fikri olan vardır
Uludağ psikolojiyi kazanan arkadaşlar ?
Sıralamam 72bin.kocaeli elektrik gelir mi arkadaslar?
Arkadaslar ust sıralara marmara pdr yazanlar gelmesini bekleyenler isteyenler sıralamalarını yazabilir mi bi fikir sahibi olalım?
marmara pdr geçen yıl 15.500 sıralama ile almış.bu yıl ne kadar geriler tahmininizce?
Arkadaşlar tm3sıralamam 17061. 1)istanbul Üniversitesi psikoloji 2)istanbul Üniversitesi pdr 3) marmara Üniversitesi pdr 4)Bahçeşehir tam burslu pdr 5)Kadir has tam burslu psikoloji 6)uludağ psikoloji 7)uludağ pdr 8)yıldız teknik pdr 9)çanakkale 18 Mart pdr. Sizce hangisi gelir lütfen yardım?
arkadaşlar belki sorulmuştur göremedim.bahçeşehir ve kadir has'ın burs kesintisi oluyor mu ingilizce hazırlık falan geçilemezse?
arkadaşlar sıralamam tm3 17k.Psikoloji mi yoksa Pdr mi sizce daha iyi bölüm ve geleceği parlak? uludağ psikoloji şansım var mı?
Arkadaşlar ygs5:57k obp:47 lys1 mat:18 geo:10. Lys3 ede:51 coğ:16.75 pdr veya psikoloji istiyorum aşağı yukarı sıralamam ne olur sizce tm3? Yardımcı olursanız sevinirim
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.221 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.