Şimdi Ara

Oy verecek aday yok İZMİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Chp de Atatürk'ün yolundan çıkmış vaziyette, koltuk sevdalısı ve kendi cebini düşünen insanlar.
    Saadeti de geçiyorum akpnin laciverti.
    Dsp yi de geçiyorum sağcılık solcuk özentilik ve cehatlettir.
    Tkp ise akıla, mantığa, tarihe, hiç bir şeye uymayan bir parti.
    Vatan partisi ise akpnin yanında olduğunu söylemişti geçen seçim.
    Btp ise tarikatçılık felan olduğu söyleniyor.
    Dp nin adayı tam kafama uyuyordu ancak akpye başvurmuş.
    Bağımsız adaylara geçersek
    İbrahim Demir var ancak imam-hatip okumuş biri, bunu geçelim.
    Ali İhsan Erdenilgen var ama o da üni okumamış ve akpye başvurmuş.
    Benim araştırdığım kadarıyla hepsi bu kadar, varsa başkaları yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 31 Mart 2019; 11:47:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen yorma kendini malum parti izmirde ceketini koysa %60+ alacak zaten.

Ama koyun hep başkası. (yersen)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim aday olsaydım keşke

• paradiso35 P kullanıcısına yanıt
    Sizin dışımızda biri gelmesinde kim gelirse gelsin. Ülkenin borca görmeyen tek şehrinide borca sokmassiniz.

• Oy vermeyeceğim sanırım.

• bu seçimler koca bir şaka içlerinden en iyisi vatan partisi istiyorsan ver geç fetoya karşı akpnin yanındayız demişlerdi onun dışında baya ters kutuplar çokda anlamı yok zaten en fazla 10oy alıyorlar sandık başı ama sistemin kirli partilerine vermekten iyidir.
    Karşıyaka belediye seçimlerinde sadece tepki olsun ampüle bastım o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 31 Mart 2019; 10:23:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

bu seçimler koca bir şaka içlerinden en iyisi vatan partisi istiyorsan ver geç fetoya karşı akpnin yanındayız demişlerdi onun dışında baya ters kutuplar çokda anlamı yok zaten en fazla 10oy alıyorlar sandık başı ama sistemin kirli partilerine vermekten iyidir.
    Karşıyaka belediye seçimlerinde sadece tepki olsun ampüle bastım o ayrı
    Doğu Perinçek en adaletli hükümet akp demişti.
    Meclisteki partiler hepsi beraber, tepki vrrdiğinizi sanıyorsunuz maalesef.
    https://forum.donanimhaber.com/meclisteki-butun-partiler-beraberdir--136352019#136352019

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gençlere neden ikramiye yok?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    biliyorum meclisteki partilerin hepsinin aynı ı olduğunu.
    Ama bizim sandıktan %95 chp çıktığı için şaşırtıyım dedim görevlileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 31 Mart 2019; 11:45:41 >
  • Buyur sen gel !!!!

• Oy verecek biri varsa söyleyin.

• Sorunun kaynağını teşhis etmeden, etkileri üzerine 10 sayfa yazıyorsun.

Seçimleri sen "gerçek" seçim mi sanıyordun?

Aday çıkarma aşamasından tut adayların tanıtımına,

Adayların partilerden aday gösterilmesinden tut, her birinin farklı reklam bütçelerine,

"oy sayımı" nın şaibeli olmasından tut, ülke nüfusuna eklenmiş onlarca milyon hayali vatandaşın da oy kullanacak olmasına (!),

akşam TV kanallarında yayınlanacak programların şimdiden hazır olmasından tut, F. Portakal , İ. Küçükkaya gibi "muhalif" aktörlerinin muhalif rollerini yapamayıp stüdyoda bi oraya bi buraya koşarak sonucu sevinçle iletecek olmalarına kadar...

seçimler bir tiyatro.

Millet iradesi değil, banker baronların iradesi.

Bankerler ajandalarında bulunan işleri yapması için, elemanlarını memurlarını atayacak, emekli Hasan amca, evkadını Süreyya teyze, kıraathanedeki Cumhur abi "irademizi gösterdik" diye kasıla kasıla konuşaklar. Üni öğrencileri, daha bilgili ve bilinçli kişiler de bu işte bityeniği olduğunu fark edip ama "sebep" i bilmeyip bir sandık tiyatrosu daha yaşayacak. Budur.

• paradiso35 P kullanıcısına yanıt
    Koyun denme sebebi okumadan araştırmadan aynı kişiye oy verilmesi. CHP'liler bu ülkenin en okuyan nesli. Gençlerin çoğunluğu CHP'ye oy veriyor, gelişmişlik endeksinin yüksek olduğu iller CHP'ye oy veriyor. Tam tersi 2 satır okumaya üşenen ama koyun gibi birini takip edenler ise malum partiye oy veriyor. Şimdi yazı uzun oldu okuyamazsın şimdi kısa keseyim son bir özet ile: Bilinçli hemfikir olmak ve kör kütük takip etmek aynı şey değildir.
  • Adaylar bunlar, siz de kendinize en yakını seçeceksiniz, hangisi daha iyi olur diye düşünüyorsaniz yani

"imam-hatip okumuş biri, bunu geçelim." bu sözünüz çok yanlış
    Sadece imam-hatipte okumuş diye adayı elemeniz ne kadar doğru
    İmam-hatipli olunca ne oluyormuş?

• quote:

Orijinalden alıntı: atiuser

Koyun denme sebebi okumadan araştırmadan aynı kişiye oy verilmesi. CHP'liler bu ülkenin en okuyan nesli. Gençlerin çoğunluğu CHP'ye oy veriyor, gelişmişlik endeksinin yüksek olduğu iller CHP'ye oy veriyor. Tam tersi 2 satır okumaya üşenen ama koyun gibi birini takip edenler ise malum partiye oy veriyor. Şimdi yazı uzun oldu okuyamazsın şimdi kısa keseyim son bir özet ile: Bilinçli hemfikir olmak ve kör kütük takip etmek aynı şey değildir.
    kör kütük takip eden chp tabanı ne yaparsan yap abdullah öcalanı bile parti başkanı yaparsın yine chp'ye oy verir izmir yeterki chp sembolünü görsün.
    Akp'lilerin fanatik tabanı ne olursa olsun oy vercek maximum %20dir akplilerin çoğu menfaatçi yani chpliler gibi köle değiller maaş ikramiye+kömür makarna+çay+yol herneyse onlar için oy veren çok akp aslında kaybedicek ekonomik şartlar yüzünden ama chp resmen milleti akp'ye oy vermeye zorluyor pkk'lıları aday yaparak veya parti yönetimine getirerek ermeni mafyası gibi partiyi yöneterek cumhuriyete küfredenleri milletvekilleri yaparak atatürk'e karşı ayaklanan yobaz kürt saidi nursi'yi destekliyerek[aynı zamanda pkkda nursicidir] tehlikeli meral clinton'la ve pis saadet partisiyle resmi ittifak yaparak.
    Eminimki gerçek beyaz cumhuriyetçi bir parti hiç ittifak yapmadan bu ölü iktidarı indirirdi aşağı kendisi iktidar olurduı tıpkı dsp gibi
    bülent ecevit CIA tarafından öldürülmeseydi ve yaşayıp sorosdaroğluyu görseydi ölmediğine pişman olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 31 Mart 2019; 16:41:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

kör kütük takip eden chp tabanı ne yaparsan yap abdullah öcalanı bile parti başkanı yaparsın yine chp'ye oy verir izmir yeterki chp sembolünü görsün.
    Akp'lilerin fanatik tabanı ne olursa olsun oy vercek maximum %20dir akplilerin çoğu menfaatçi yani chpliler gibi köle değiller maaş ikramiye+kömür makarna+çay+yol herneyse onlar için oy veren çok akp aslında kaybedicek ekonomik şartlar yüzünden ama chp resmen milleti akp'ye oy vermeye zorluyor pkk'lıları aday yaparak veya parti yönetimine getirerek ermeni mafyası gibi partiyi yöneterek cumhuriyete küfredenleri milletvekilleri yaparak atatürk'e karşı ayaklanan yobaz kürt saidi nursi'yi destekliyerek[aynı zamanda pkkda nursicidir] tehlikeli meral clinton'la ve pis saadet partisiyle resmi ittifak yaparak.
    Eminimki gerçek beyaz cumhuriyetçi bir parti hiç ittifak yapmadan bu ölü iktidarı indirirdi aşağı kendisi iktidar olurduı tıpkı dsp gibi
    bülent ecevit CIA tarafından öldürülmeseydi ve yaşayıp sorosdaroğluyu görseydi ölmediğine pişman olurdu

Alıntıları Göster
    Madem öyle, neden solcu oyları hep değişiyor, ancak sağ oylar hep aynı devam hangi parti gelirse gelsin? Bu ülkede en son ne zaman bir sol parti tek iktidar olabildi söyler misin? Hani ben de inanayım bu muhafazakar kitlenin de fikrinin değişebileceğine. :) Zirâ ben yeri geldi sağ partiye de verdim.

Okumuşların araştırıp bir konuda hem fikir olmaları ile, düşüncesi 50 yılda değişmeyen sabit fikirli ve yobazca hep aynı fikirde olmak, hep birisi tarafından güdülmek aynı şey değil malesef. :)

Son olarak şu "Akp kaybeder de muhalefet çok kötü" olayı muhalefeti düşürmek için iktidar yandaşlarının yaptığı algılardan. Dediğim gibi, bu ülkeye ne muhalefetler geldi, sağcılar hep aldı, çünkü sen bir partinin hatasını görmek istersen zaten görürsün, CHP elinden geleni yapsın yine hatalarını çıkartırsın. AKP, CHP'den 100 kat fazla hata yapıyordur, ama bunlar konuşulmaz, umursamazz yandaşlar, o yüzden sanki muhalefetle alakalıymış gibi algılara inanmıyorum. Sabit fikirli bir kitle var ortada, ağzınla kuş tutsan alacağın oy %30, oy vermeyip sonra "Ama çok kötüler yiağ" diyerek samimi olmuyorsunuz.

Ağır ifadeler kullandıysam özür diliyorum, inan yumuşatmaya çalıştım elimden geldiğince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiuser -- 31 Mart 2019; 14:57:47 >

• atiuser A kullanıcısına yanıt
    sol mu kaldı sen cidden söylediğine inanıyormusun?
    chp'nin ideolojisi teröristleri partiye doldurmak ve yobaz sağcı saadet partisi&liberal ideolojisiz iyi partiyle ittifak yapmak bunun neresinde solculuk var? resmen aynı açılım sürecindeki akp'den bir farkları yok.
    Sorosdaroğlu önceside baykal çarşaflılara chp rozeti takmıştı chp uzun zamandır ölü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 31 Mart 2019; 15:4:39 >
  • Oo terörist edebiyatı falan başladı... Gören de bu ülkeye darbe yapacak kadar hükümete sızmış TERÖRİSTLERİ bütün kadrolara AKP doldurmadı sanar...

CHP'nin ideolojisi cumhuriyetçiliktir, bu kadar basit. AKP'ninki dinciliktir, din partisi olarak, muhafazakar olarak oy topladılar. CHP'yi "dinsiz" diye diye itibarsızlaştırarak muhafazakar, dindar oyları topladılar. Yoksa ben gerçekten AKP seçmeninin liberal ekonomi ne demek bunu bile anlayacaklarını düşünmüyorum. Tamamen kör kütük oy, öncesinde de böyle oldu bu, sağ partiler hep bu yüzden iktidar oldu. Sağ partiyi dindar, muhafazakar gördüler, hep bastılar aman din elden gitmesin.
  • İzmir için adaya gerek yok zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.