Şimdi Ara

Oxoww bir dolandırıcıdır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce (işe başlamadan önce) beni bir arkadaşım bir iş var dedi aradı. Ne işi dedim söylemedi. Neyse sunum saati geldi sunumu dinledim. Dedim olmaz o iş. Neyse bir iki daha aradı daha sonra bi deneyeyim dedim aklıma yattı. Daha önce network Marketing konusunda bilgim yoktu yeni oldu, keşke olmasaydı. Neyse ilk siparişimi verdim. 150$ gitti cebimden. Ben hiç üye yapamadım 1 ay. Bana kazancaz etcez zengin olcaz patrona gerek yok vs dedi. Lan ibine herif dedim sen beni bu işe soktun 3 aydır ürünlerim gelmedi, hiçbirşey kazanamadım. Siz milleti dolandırıp vebaline mi girmeye çalışıyorsunuz dedim. O da cevap olarak listeni yaptık abi aradın mı dedi aradım dedim. Fakat dedim senin yaptığın iş değil. Sen böyle kayıt yapacaksın onun altındaki de yapacak. Altındakinin altındaki de yapacak. Lan tüm türkiyeyi kaydettin diyelim adam bulamayınca en alttaki adam parayı nereden bulacak dedim. Dediği ise yurt dışından. Tamam dedim tüm dünyayı kaydettin onlara da dedim ee en alttakiler ne yapacak şimdi uzaylıları mı kaydedecek dedim sesi çıkmadı. Lan zaten istesen de kaydedemezsin zaten. Herkes ee yapmaz bunu. Senin maaşlı iş dediğin tamam patron var ama adam yatırım yapmış milyarlarca dedim sen ise burada oyun oynuyorsun dedim. Ben reklamcı olarak 27 milyar kaxandım zaten 3 ayda dedim sen beş kuruş kazanamadın dedim. Kusura bakmada sihykgg böyle işi dedim. Hem milleti kandırıyorsunuz hem ürünlerim gelmedi dedim. Geri zekalı arkadaşım hayla devam ediyor milleti dolandırmada Allah kolaylıklar versin o zaman. DH ahalisi olarak böyle kişilere kanmayın sizden ricam. Ben milletin vebaline giremem 3-5 kuruş dahi olsa. Ben müslümanım hak yemem. Şu da var. Onun dediği network sisteminde bütün dünya üye olsa dünyanın %80i fakir % 20si zengin olurdu. Ama çalışma sisteminde %5 zengin %30 orta derece zengin %15 alt derece zengin %40 orta sınıf %10 fakirdir. Bunlar kimi kandırmaya çalışıyor? Dikkat edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal mühendis -- 28 Ekim 2015; 10:10:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tmm

• mega terk
  • baştan işe bulaşmışsın kazanamayınca yok müslümanlık elden gidiyo vs. Baştan bulaşmasaydın samimi olduğuna inanırdık.
  • Enter tuşu boşuna mi var beyler anlamadım gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ok.

• quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

baştan işe bulaşmışsın kazanamayınca yok müslümanlık elden gidiyo vs. Baştan bulaşmasaydın samimi olduğuna inanırdık.

Benim böyle bir işten haberim yok ve bilmiyordum. İlk defa başıma geldi. Sence neden samimi olamayım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Ben milletin vebaline giremem 3-5 kuruş dahi olsa. Ben müslümanım hak yemem. Şu da var. Onun dediği network"

Para kaybedince dine bağlayan üye. Ne yapıyorsunuz anlamadım ama para kazansanız şuan ne sevgi gösterileri yapardınız bilmiyorum.
  • Adamın nickinde hayır yokmuş. Ox öküz demek.

• Anlamadım ama tşk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yil 2015 hala dolandirilanlar var yazik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.