Şimdi Ara

OxiChampion (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Komik.Ama belirli bi izleyici sayısından sonra ücret alır diye düşünüyorum birileri sponsor olabilir yani.O yüzden iyice cıvkını çıkarıyor.

zaten subscriberları var 5$ 5$ geliyo

Eğer olay oysa,ben bu heriften daha iyi oynuyorum.Stream yapmaya başliyim? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

quote:

Orijinalden alıntı: ByKelly

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

9.0000 nasıl bir sayıdır ?

doksan bin diye okunur 90.000 diye yazılır.

Valla mı ?

valla
  • Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla adama sanki izleyici kazandırıyorum zannediyorsunuz ama bu bir eleştiri konusu, içeriği okumayıp bu adma kim diye streami izlemeye gidecek olursa onun yeri zaten o stream.
  • quote:

quote:

quote:

Komik.Ama belirli bi izleyici sayısından sonra ücret alır diye düşünüyorum birileri sponsor olabilir yani.O yüzden iyice cıvkını çıkarıyor.

eğer internetinde 1mbitten fazla upload varsa hemen başla 2-3 gündür denk geliyorum silver bronz veletlerin 400 izleyicisi oluyor fizzle 20. dakika 40 farm
    ama biraz sabır, düzgün yayın ve aha bunun gibi reklam konuları lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adını duymam bile yetiyor , nefret ediyorum kendisinden. Arkadaşımın oyununa geldi. Blue çalmıştı bu , arkadaşım da jungledı bunu kesip almıştı blue'yu. All'dan bayağı sövmüştü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .CorpsE.

Geçen gün oyunuma denk geldi.
    Aha oxi var bg :) yazdım. Anan............. olarak cevap aldım.Bunun üstüne stream açık değil heralde dedim.Sanane yar..... olarak cevap aldım.

Sonuç olarak bebenin teki.

bana öyle yazsan bende sana aynı cevabı veririm:)

Sana öyle yazsa verebilirsin tabi çünkü ekranlarda olan , stream yapan bir eleman değilsin. Ama o madem Multiplayer yayıncısı oldu , stream açtığında direk en az 500 kişi izliyo , o zaman tavırlarına bir düzen vermesi lazım öyle her şakaya her eleştriye küfürle cevap olmaz.
  • Girip bir göz atim dedim yine millete '' Allahsız '' diyordu . İzlemeyin ve ya şunun hakkında konu açmayın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .CorpsE.

Geçen gün oyunuma denk geldi.
    Aha oxi var bg :) yazdım. Anan............. olarak cevap aldım.Bunun üstüne stream açık değil heralde dedim.Sanane yar..... olarak cevap aldım.

Sonuç olarak bebenin teki.

bana öyle yazsan bende sana aynı cevabı veririm:)

Sana öyle yazsa verebilirsin tabi çünkü ekranlarda olan , stream yapan bir eleman değilsin. Ama o madem Multiplayer yayıncısı oldu , stream açtığında direk en az 500 kişi izliyo , o zaman tavırlarına bir düzen vermesi lazım öyle her şakaya her eleştriye küfürle cevap olmaz.

nerden biliyorsun olmadığımı?

• 2-3 haftaya challenger olup başlıcam streame.Ayrıca Oxi zaman kaybı.Oyunculuğu olmadan sadece d*t büyüterek lig atlıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

eğer internetinde 1mbitten fazla upload varsa hemen başla 2-3 gündür denk geliyorum silver bronz veletlerin 400 izleyicisi oluyor fizzle 20. dakika 40 farm
    ama biraz sabır, düzgün yayın ve aha bunun gibi reklam konuları lazım

İnterneti ayarlamaya çalışırım :D Desteklerine itafen günlük sigaran benden :D

• Bi açayıp bakayım dedim kouyu görünce adam Lee almış ne sightstone almış ne ward alıyor ne de w kullanamayı biliyor

Şundan on kat iyi lee oynuyorumdur. Adamın tüm yaptığı q la adama zıplayıp e atıp geri kaçmak. Bütün maç bunu yaptı feedledi ve free win aldı. Ben lee picklesem 5 kişi arasından adcyi bizim takıma atsam dönüp dalan olmaz bu noobu nasıl taşıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 4 Şubat 2014; 13:49:35 >
  • Şu an yayında iki arkadaşımla denk gelmiş arkadaşım mesaj attı da öğrendim. İzleyen varsa " Vithrandi " ile " Arknn " arkadaşlarım. Üzüldüm adlarına Küfür ederse diye izliyorum şu an cepten arkadaşıma ona göre bildiricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -EDD- -- 4 Şubat 2014; 13:56:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manchester United

Twitch Tv'de bu linkten yayın yapan çocuk nedir beyler? An itibari ile 500 kişi izliyor ama küfürden geçilmiyor stream.
    Hadi kendine saygın yok kendini rezil ediyorsun, izleyicilere, subscriberlarına da mı saygın yok?
    Biraz önce bir oyun kaybetti, kendinden başka herkes suçlu tabi her zaman herkeste olduğu gibi, laf etmediği kimse kalmadı.
    Seyircilerden sen haksızsın diyen olursa onla ağız dalaşına giriyor birde. En acıklsıı da sanırım ormancıyı raporlayıp, Allah'ı yok bunun diye rapor atmasıydı.

Kısacası, böyle bir adamın nasıl 9.0000 takipçisi olabilir, şaştım kaldım.

bu engelliyi savunmak için demiyorum ama yabancı streamlar farklı mı sanki

• phantom çokmu düzgün konuşuyor ?
  • bide bunu izelyenelr var

• Bir kaç gün önce benim takımıma geldi bu dingil vi jungle oynuyordu 2. dakika da bir şey oldu ya interneti gitti ya da oyundan çıktı bilemeyeceğim 4v5 kazanmıştık o maçı.Sevmiyorum bu adamı çok kıl nerde ne şekil de davranacağını bilmiyor, solo top da piglet aldı diye br iki kez iyi oynadı diye top lane dönmüş bu sefer
  • 10 yaşındakiler falan izliyor, multiplayer yayın grubundan da bir tek bu ergeni sevmiyorum zaten. Tek yaptığı küfür etmek takımı taşıyor zaten adamı sürekli. Bu arada evdekilere falan da bağırıyor. Babasının arkasından sövüyor streamde falan. Tipik ergen yani
  • Bu adamın bu kadar nasıl izlendiğini hiç anlamıyorum. Bazen yapacak birşey bulamayınca bi bakayım diyorum 2 dakikadan fazla dayanamayıp kapatıyorum hemen.

En çok şaşırdığım konu da bu çocuğun nasıl multiplayer'ın ekibine katıldığı... Sırf bu adam var diye multiplayerlive'da takip etmiyorum:)

Tamam özünde iyi biri olabilir, oyun dışında çok iyi biri olabilir, hatta belki yayın yapıyorken show yapıyorda olabilirde çok abartıyor. Gereksiz küfürler, gereksiz abartmalar, gereksiz gereksiz şeyler...

Şu izleyenler neden izleyip takip ettiğini bi söyleselerde bende o gözden bakmaya çalışsam. Var bu çocukta benim göremediğim birşey ama ney özemedim:) Yoksa niye izlensin bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Siz böyle konu açmaya devam edin 900000 takipçisi bile olur

+1
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.