Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (401. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.258
Cevap
62
Favori
242.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bob tüm potg'leri ele geçirdi artık. başka potg'i zor görüyorum şu bob yüzünden
  • Valla ölmüyor namussuz Bob. Yukarıdaki videoda iyi sövmüşlerdir kesin.

    O değilde şu potg'de Bob birde selam çakıyor. Do Something'i başka algılıyorlar ya neyse. Ashe ne çekti Bob'dan.

    Bu videoyuda atıp tekrar dışarı çıkacağım. Bob'un selam çakma videosu.

    Pharah'ı köşede sıkıştırıyor. :)





  • Arkadaşlar selam.

    Oyun esnasında lag genelde 95-110 arasında. Lag ile ilgili bir kaç ayar yapacağım ama sizin lag değerleriniz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ngdau N kullanıcısına yanıt
    benim ping 80-85 aralığında en fazla. güzel akıcı oynayabiliyorum.
  • efsane matchmakinglerde bugün. arada bir böyle eşleşmeler gelmeli. 5 gold 1 master vs 5 gold 1 master gibi maçlar olsa keşke. herkesle aynı rankta oynadıktan sonra rank atlamanın anlamı yok. master oluyorsun takımında komple master onlara göre çöp bi otp sin switch diyorlar. hem şöyle havamızı atalım

     Overwatch [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 31 Aralık 2018; 11:24:41 >
  • reyis heal lazım mı? geleyim
  • Beyler ciddi bir sorum var rankedda nasıl deli olmadan oynayabiliyorsunuz ya?
    Yani şu oyun çok iyi her zaman ara sıra oynuyorum ama rankedda deli olduğum için bırakıyorum çoğu zaman, deli olduğumda da daha kötü oynuyorum çok kötü loopa giriyorum evet.
  • Oynamıyoruz artık. Placement +3-5 maç yapıp Platin olup bırakıyorum. Sinir olmaya gerek yok, kanser olmaya hiç gerek yok. Overwatch artık benim için bitti gibi bir şey, 2 senedir 1000 saate yakın gömmüşüm zaten artık farklı oyunlara yelken açtım.
  • Herkese merhaba, GamesIndustry International'da yapılan analizlere göre “Overwatch ve COD Blackout modu” 2019 yılı içerisinde ücretsiz oynanabilir hale getirileceği söyleniyor. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Gerçekten böyle birşey olur mu ya da olmalı mı?



    Kaynak link isteyenler buradan göz atabilirsiniz;https://comicbook.com/gaming/2019/01/03/call-of-duty-blackout-overwatch-possibly-going-free-to-play/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    COD u bilemem ama Overwatch ta free weekend sistemi devreye girer o zamanda. Free olarak oynayanlar sadece kendileriyle eşleşir ve comp giremezler sadece arcade. Bizi çok etkiliceğini sanmıyorum zaten community bu aralar fena değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hafta sonu bu oyunu oynamayın. Mercy'e noob dedik diye adamlar hesabı banladı. Ne istiyorlar acaba, gayet sessiz bir şekilde oyunu oynayıp çıkalım mı ? Oynayamayan adam benim oyunumu mahvettiğinde suçlu olmuyor mu ? Ortada emek var sonuçta, ben saat harcayarak gelmişim diamondda oynuyorum bu arada, emeğimi mahvettiği için adam suçlu değil ama biz noob diye yüzüne vurunca suçlu gördü blizzard bizi.

     Overwatch [ANA KONU]

    Bir de analiz ettik yazmışlar. Ulan oyun maçtan sonra cart diye loading ekranına döndü Nasıl bir anda böyle analiz edebildiler ben onu anlayamadım. Ya oyuna izleyici motoru yerleştiriyor namussuzlar ya da o mercy kesin bottu. Ya botlarla oynuyorum gibi geliyordu zaten. Böyle duruyorlar duruyorlar tam %99 olunca point saldırıya geçiyorlar, ben hiçbir şey anlamış değilim. Yeni metanız batsın, herkes tank oynuyor oyunda dps bir şey yapabildiği yok.

    20 ocak olsun, yine gireceğim. Yine girip o insanların yüzüne noob olduklar bir kez daha hatırlatacağım. Adamlar yanına carry bulup tırmanıyor diamonda, ceremesini biz çekiyoruz.




  • hep üst üste kaybediyorduk bu sefer tersi oldu. 3730 sr'den 4000'e kadar 0 mağlubiyet. genel heroları oynadığım hesapla 3100 sryi geçemiyorum en güzeli otp.

     Overwatch [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 6 Ocak 2019; 22:41:45 >
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Çok kez reportlanıp belli bir sayıyı geçince sistem otomatik banlıyor. Kendine pek hakim olamıyorsun anlaşılan Arada ben de embesil tiplere denk gelince dayanamayıp bir şeyler yazıyorum. Artık sayı kaçsa 100 report vs. bakalım ne zaman piyango vuracak. Birkaç gün suspend neyse de endorse sıfırlanması kötü olur diye kendimi tutuyorum değmez kıçıkırık bir oyun için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OMEGALUL

    Çok kez reportlanıp belli bir sayıyı geçince sistem otomatik banlıyor. Kendine pek hakim olamıyorsun anlaşılan Arada ben de embesil tiplere denk gelince dayanamayıp bir şeyler yazıyorum. Artık sayı kaçsa 100 report vs. bakalım ne zaman piyango vuracak. Birkaç gün suspend neyse de endorse sıfırlanması kötü olur diye kendimi tutuyorum değmez kıçıkırık bir oyun için.
    çok avoid çok report hepsinde ban yiyorsun. 2 yıl önce böyle değildi torb otp falan kalmadı artık. otp hesaplar sürekli ban yiyor otomatik işleyen reportlar yüzünden. ben 3 kere yedim şuana kadar
  • OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
    Yok vallahi normalde küfür etmem. Zaten en fazla wtf falan yazmışımdır, ama iğneleyici konuşuyorum adamlara hep sinir oluyorlar Dediğiniz gibi artık sayısı kaçsa 100 mü 200 mü piyango bir gün vuruyor. Yılda 1 kere garanti suspended oluyorum. Geçen yıl da olmuştu. Endorse 4 leveldi benim, çok çabuk çıkıyor neden kötü olsun ki ? Ben direkt 3 level olmuştum. Sıfırlasa ne olacak ki onu yeni gelmiş anlamadım zaten random adamlarla oynuyoruz endorse yüksek olsa ne olur.

    Oyun yeni hesap alsın diye yapıyor biliyorum ben. Ama gram para vermem bu oyuna, çıktığında aldım parası kadar da oynadım. Satsam bile gayet makul miktar alırım ama sırf milleti kanser etmeye girer çıkarım yine de satmam. O kadar ayar oldum bu oyunu oynayan kitleye. Yani şimdi 100 reportsa eğer, maça girer girmez adamın birinin bizi direkt report atmayacağı ne malum ? Nereden bileceğiz bunu saçmalığa gel.




  • Ben de bugün smurf hesap açsam gm zenyatta ile ss atardım buraya. 1400 level hesapla gel sen gm ol, olabiliyorsan elinden öperim Smurf iken tırmanmak çok kolay, hemde mei ile. Kilitleniyor oraya kolay kolay da düşmüyor. Oyun bizi bu account ile sezon 1 deki rank neyse oraya çekmeye çalışıyor sürekli.

    Main olarak zen oynadığım için, aşağı rankte zen ile oynama lüksü bile yok zaten adamlar zenin ne olduğunu bile bilmiyor. O yüzden diamond altında genji alıyorum, oyun çekince beni aşağıya genji ile doğrayıp çıkıyorum diamond'a tekrar. Sonra zen ile devam hard stack diamond. Free iken başka hesapla denedim de lose yediğim yoktu, araya kaynayan düşük ranklerde cheater diye report atıyordu




  • Ben böyle bir potg youtube atmaya üşenirim ya

    Var mı böyle bir yeteneğiniz ?
  • Video atma yeteneğim var fakat sidik yarıştırma, insanlara üstten bakma huyum yok. Kusura bakma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun hala oynanabilir durumda mı, oyuncu sayısı nasıl? Bir ara herkes bırakıyordu.. 50 TL ye hesap buldum, oynayacak oyun bulamıyorum bi' alıp denesem mi yoksa Battlefield 5 mi alsam bilemedim..
  • 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.