Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (224. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.156
Cevap
62
Favori
246.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkcası eşleştirme sisteminin dışında o kadar saçmalık olduğunu düşünmüyorum hele sombra için yazılanlar. Offensive hero diye ultisi damage vermek zorunda değil ve gerekte yok zaten. Kalkanları, turretleri kapatıyor ve zarya, symmetra ve özellikle zenyatta için neredeyse ölüm demek. Dps oynayanların çoğu yanlız kurt modunda kill alma peşinde olduğu için sombra oynayan o kadar çok göremezsiniz tabi. Sombra diğerlerinden daha çok takıma bağlı bir karakter ve evet damage i biraz düşük olduğu için daha iyi bir aim gerekiyor.
  • Siz ya sombra oynamadınız, ya da çok fazla twitch izliyorsunuz. Adam profesyonel olabilir, bizim oynadığımız aralıkta kimse profesyonel değil üstüne üstlük öyleymiş gibi davranıyorlar.

Sombra ile soldier'ı hackleyin bakalım ne oluyor, ya da ultisi açık iken emp atın bakalım. Hiçbir şey olmuyor. Genjinin çift zıplamasını bile hackleyemiyor.
    Symmetra'yı hacklese ne olacakmış ya ? iyi güldüm buna. Adam M1 ile resmen kilitleniyor sombraya, symmetra ile öldürdüğüm sombraların haddi hesabı yok.

Ha ben demiyorum ki offense değil, öyle bir iddiam yok. Fakat kullanışsız abi. Ranked maçlarda da o kadar alınması gereken hero varken alınmamalı. Hanzo da aynı şekilde, şimdi onun da detayını anlatamayacağım. Yine twitch izleyip teoriler gelmeye başlar.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Karakterlerin liglere göre kullanışlık derecesi değişiyor.
    Altına kadar Mercy nerdeyse en iyi heal olduğunu görürsünüz, ama üst gold/plat itibariyle onu oynamanız çok zorlaşır ve o lig ve üstlerde Ana çok daha profesyonel ve kullanışlı karakter oluyor.
    Üst plat/ diamond ve üzeri 6 kişilk takımlarda Sombra aşırı etkili bir karakter olabiliyor çünkü hem Harras, hem heal, hem de offense işlerini aynı anda görebiliyor. Hacklediği health pack ile takımı canlı tutar ve ultisi çok çabuk doluyor bu sayede. Organize ekip ise bir EMP ile karşı takımı kolayca temizleyebiliyor.
    Onun için karakter hakkıında yorum yaparke hem oynadığınız ligi, hem de o karakteri oynayan kişinin kabiliyetlerini hem de o anda oynanan maçın tam takım olup olmadığını göz önünde bulundurun. Bronze'da 6 randomla oynanan Sombra tabi ki bir halta yaramaz.

• üst rank maçları plat ve goldlara benzemiyor

ben kaç kere takımdan ayrı düşmemek için Tactical Suicide yapan lucio gördüm

%60 accuracyli sombralara oynadıktan sonra

sombra kullanışsız diyin

adam 3 sn Üstüne tutuyor crosshairi herkes eriyor

orta yakın mesafede soldierdan daha etkili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LittleHawk kullanıcısına yanıt
    nasıl soldierdan daha etkili ya. soldier 250 hpli bir heroyu yarım snde öldürecek hasara sahip. sombra ile winstona full hs at yine eritemiyor. silahın rof ı çok düşük.
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    Sorsan hiçbiri sombra oynamıyor, gelmiş sombrayı övüyorlar işte. Nedenini anlayamadığımız gibi, oyundaki sombra seçen insanları da böyle anlamak mümkün değil. Kağıt üzerindeki şeyleri, uygulamak her zaman işe yaramaz.
    Yolu bilmek ile yolu gitmek aynı şey değildir.
  • soldier dediğiniz heroyu bana anlamanıza gerek yok

belki aranızda en fazla soldier oynayan kişiyim..

soldier 25 mermiye sahip ve

ve firerate ise ortalama bi hızda

sombra ise 60 mermiye sahip ve soldierdan çok çok daha hızlı tarıyor

ayni aimle sombra daha uzun süre damage verebiliyor

tek sorun uzak mesafeleri vuramıyor

yani tek Magın verdiği toplam hasar sombrada daha yüksek

yok ben soldierlada sombrada da DAT Aimim diyorsanız sombra oynamanıza gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleHawk -- 3 Şubat 2017; 18:41:41 >
  • Kim soldier anlattı bu insana ? çıksın ortaya bi konuşacaz. Mantıken zaten soldier kendine heal veriyor, kendini healleyen herolar her zaman düşük dmg vurur. Önüne heykel gibi koyarsan adamı elbetteki taradığında sombra iyi tarayabilir, hanzo oku kafasına atarsa o da tekte alır. Nasrettin hocanın hikayesine döndü bu iş, ya tutarsa ?
  • LittleHawk kullanıcısına yanıt
    Career Profil'ini buraya atarmısın SS olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

Career Profil'ini buraya atarmısın SS olarak.

direkt battle net veriyim şehir dışındayım

LittleHawk#21932

KawaiiHawk#2279

Eğer illa ss istiyorsan bi kaç sayfa önce atmıştım

üşenmessen bakabilirsin.

• Valla bu övmelerden sonra girip bir oynayayım dedim yine sövdüm çıktım, gerçekten çok kullanışsız bir hero. Ben başta Ana`yı da hiç beğenmemiştim şimdi çok beğeniyorum o yüzden Sombra için baştan sövmeyeyim ben anlamamışımdır olayını karakterin falan demiştim ama yok yani bu kadar düşük bir damage çok az attack karakteri için.
  • Bence atmasın gözleriniz bozulabilir

• Sombra için Jeff kaplan ın bir açıklaması var, tam bir dps değil diyor, support + Corrupter tipi bir karakter, assassin de değil diyor. Yani örneğin hanamura da atak yapıyorsunuz, Choke da kapıda Reinhardt shield açmış, zarya var takım zorlanıyor, Sombra arkadan Reinhardt I hack liyor, shield inince bir kaç pick alıyorsunuz, bir push ve içerdesiniz. Tabi Sombra çok iyi koordinasyon gerektiriyor, zeka sabır gerekiyor, oynaması zor bir hero. Tam da oturmamış olabilir kullanım olarak ama Ana da ilk çıktığında böyleydi sonra metayı domine etti. Biraz bekleyelim bence yargılama yapmadan önce.

• Team chate girmeye tenezzül etmeyen plat eloda sombra ve zen pickleri baş ağrıtıyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: strafor

Sombra için Jeff kaplan ın bir açıklaması var, tam bir dps değil diyor, support + Corrupter tipi bir karakter, assassin de değil diyor. Yani örneğin hanamura da atak yapıyorsunuz, Choke da kapıda Reinhardt shield açmış, zarya var takım zorlanıyor, Sombra arkadan Reinhardt I hack liyor, shield inince bir kaç pick alıyorsunuz, bir push ve içerdesiniz. Tabi Sombra çok iyi koordinasyon gerektiriyor, zeka sabır gerekiyor, oynaması zor bir hero. Tam da oturmamış olabilir kullanım olarak ama Ana da ilk çıktığında böyleydi sonra metayı domine etti. Biraz bekleyelim bence yargılama yapmadan önce.

İste cok spesifik bir karakter, cok nadiren lazim olunan bir an geliyor oyle alip bastan sona oynanacak bir karakter degil bence bir soldier gibi. Zaten daha once de demistim mcree mesela neden oynayayim ki? Ultisi bariz zor cok saglam aim istiyor vs. Genel olarak bu oyunun attack karakterlerinde gariplik var bazi support herolari neredeyse attack karakteri kadar damage veriyor falan cok garip.

• ranked maçlarda tank,sup,76 seçmeyeni dövüyorlar madem öyle silin diğer karakterleri. hayır tracer falan seçip 4 gold alsan bile neden değiştirmedin noob diyorlar. cs:go kadar olmasın oyuncu kitlesi baya bi embesil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

ranked maçlarda tank,sup,76 seçmeyeni dövüyorlar madem öyle silin diğer karakterleri. hayır tracer falan seçip 4 gold alsan bile neden değiştirmedin noob diyorlar. cs:go kadar olmasın oyuncu kitlesi baya bi embesil

Yalnız 4 gold alabilecek bir Tracer maçı taşır.
    Her heroda iyi olmak maçı kazanmanızda çok büyük bir katkı ama bence Tracer, Genji, Soldier, Roadhog, Ana, McCree
    Bu herolar soloq krallarıdır.
    Misal Lol ve Dotada soloque kralları takım maçlarında çöp haline gelebiliyorlar ama bu oyunda soloquenun tokatçıları takım maçlarında seri katillere dönüşüyor.

Çoklu karakter seçmeli, belki birazda evrimleşmiş moba tarzı oyunlarda takım ve soloque pickleri vardır.
    Ama bu oyunda soloque pickleri takım maçlarında da çok güçlü. Bu oyunun ciddi bir iletişim gerektirdiğini kabul etmek lazım. Moba veya Csgo daki gibi infoların çok üstünde bir communication istiyor. Çok hızlı bir oyun, çok değişkenli bir oyun, tutulması gereken sayaçların takip edilmesi çok zor bir oyun, yanlış anlamayın ama cidden zeka ve yetenek isteyen bir oyun. Çok zeki dediğin adam oynayamaz, çok yetenekli dediğin adam oynayamaz. Çok farklı bir tür. Kendi oyuncu kavramını oluşturacak bir oyun. Nasıl ki Dota ile moba türü patladı ve kendi oyuncularını yetiştirdiyse Overwatch'ta kendi oyuncularını yetiştirebilecek bir oyun.
    Umarız Blizzard bu işe gerekli önemi ve ciddiyeti verir ve bu işin altından kalkarak oyun dünyasına çok güzel bir armağan sunarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimki daha temiz

• Canım çekti

şehir dışından geri döndüğümde meşgul olmazsam

Reinle aldığım "Sixtaple" killimi atıyım

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.