Şimdi Ara

Overlord (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
1
Favori
57.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

P.O.P.a benziyo oyun galiba?
    Alakası yok.
  • şatoya gittiğin zaman sağ taraftan merdiven iniyo aşağıya doğru ora esirlerin olduğu hücreler var..

arkadaşlar aşağıdaki yerde takıldım o şeyi nasıl çevireceğim karşıya geçemiyorum

Overlord (ÇIKTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: slave_zero

oyun süper eğlenceli aralıksız oynuyorum.. çok esprili konuşmalar var öldürüyor adamı yaw

bu şato ne zaman bitecek merak ediyorum ?? şato daki esirlerle dövüşler de çok güzell oluyor yanlız adamsız gitmeyin

oyun tam bir çümbüş havasında geçiyor
  • sistem gereksinimi nedir?
  • gamespot 7.5 vermiş
  • yaw corruption %45 oldu iyice artınca ne oluyor acaba?? bu corruption ilk arttığında köylünün biri bana hizmetçi kadınlar sundu bunları yakaladım kendi şatomda köleler şimdi fakat bundan sonra ne olacak??? bilen varmı???
  • hizmetçi kadınlar heee..naptınız şatodaaa..ee hizmetçileri yakaladıktan sonra ne yapacağını bilmiyorsan bazı yerlerden destek alabilirsin..

destek hattı:
    http://www.drhaydardumen.com/

quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

yaw corruption %45 oldu iyice artınca ne oluyor acaba?? bu corruption ilk arttığında köylünün biri bana hizmetçi kadınlar sundu bunları yakaladım kendi şatomda köleler şimdi fakat bundan sonra ne olacak??? bilen varmı???

• oynun tam olarak türü ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

oynun tam olarak türü ne ?

cümbüş :D

ya arcade rpg denebilir yada ortaya karışık rpg tps
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

oynun tam olarak türü ne ?

cümbüş :D

ya arcade rpg denebilir yada ortaya karışık rpg tps

• Arkadaşlar burdaki işaretlediğim kapıyı nasil açacağımızı bilen var mi? şu ok işaretli yere dolaştım sanırım kapıyı açtıktan sonra dolaşıp kolu çevirip bi köprü yapcaz ama işte bu kapı nasil açılacak. (bombaları denedim süresi yetmiyo hemen patlıyo!! ) işte kaldığım yer: Overlord Dwarven City

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ValarAlp -- 4 Temmuz 2007; 14:49:13 >
  • yaw hala oralarda dolanıyorum dediğim yeri geçen kimse yok mu ?? acaba mavi minion mu bulmam lazım sudan geçebilmek için
  • Abi mavi minionu sana göstercem resimle ama şimdi dışarı çıkmam lazım 40dk ya gönderirim onu. Ama yer istiyosan heaven's peak'e git orda undeadleri geç kanatlı bi kadın var onu öldürecen. Oralarde bi mağara işte... Ama benimkine cevap yazın lütfen ya
  • Arkadaşlar 1.1 yaması yayınlandı 3.5 mb:
    http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2512&id=11639
  • çok sağoll..
    ama senin yer hakkında hiçbişey bilmiyorum baya ilerlemişsin daha gelemedim ben oralara..
  • quote:

Orjinalden alıntı: varavaravara

Arkadaşlar 1.1 yaması yayınlandı 3.5 mb:
    http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2512&id=11639

This patch fixes an uninstall issue and also adresses a potential progress block late in the full game (Dwarven Brewery level).

Muhtemel uninstall hatasını ve dwarven brevely level da oluşabilecek bir tıkanma sorununu düzeltiyormuş.

Orjinal forumlarda bu bölümü geçememe hakkında baya mesaj atılmış, bilmiyorum bizden kimse karşılaştımı. Ben şahsen daha gelemedim oraya mavi minionları arıyorum hala

• Valla bende oaralara gelemedim şu mavi minionların olduğu yeri bulamadım bende 2 gündür arıyorum resmi sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Abi brewery de bende takıldım brewery'nin kapıdan çıkıyorum işte tam burda gidecek yer yok yaw ama patch napıyo oyunu mu değiştiriyor??? Birazdanda mavi minionları hepinize göstercem (karşı tarafa geçmek için yol yok :S ) Kaldığım Yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ValarAlp -- 4 Temmuz 2007; 21:37:10 >
  • İşte mavi minionlar arkadaşlar: İlk önce portaldan tower'a gidin ordan "Heaven's Peak -Swamp" a ışınlanın. Sonra sağa dooru 3-5 metre gidin orda onu zehirle çevrili bir mağara olcak maviler burda: MAVİ MİNİONLAR
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.