Şimdi Ara

Overlord (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
1
Favori
57.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Oblivionic

İndirmeyin beyler oyun yaramaz.

http://www.gamespot.com/pc/action/overlord/review.html

biriniz iyi diyor diğeriniz indirmeye değmez kötü diyor merak ettim cidden Pinky_Demon'a güvenerekten indiriyorum
  • Ya gamespot'u yiyim bize ne onlardan, oyun çok eğlenceli demosunu indirip oynayın bana hak vereceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 28 Haziran 2007; 22:10:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Ya gamespot'u yiyim bize ne onlardan, oyun çok eğlenceli demosunu indirip oynayın bana hak vereceksiniz.

Yavaş ye de midene oturmasın Pinky

Dark Messiah içinde çoğu kişi çok güzel süper maynak mükemmel diyolardı.....Oyunu oturdum bitirdim 6.5 verdim.Sonra GS da gördüm incelemesini kaç vermişler dersiniz ?

Aynı şey SpiderMan 3 içinde geçerli. Çok eğlenceli oyun , süper , binalar falan , aklıyon zıplıyon.Aldım biraz oynayıp sıkılıp bıarktım.Sonra GS da incelemesi çıktı.Kaç vermişler dersiniz ?

Bana göre Gamespot en saygın oyun sitesidir.Tek katılmadığım yani yanlış bulduğum notu Gothic III için verilen 78 dir (yazarken bile hala inanamıyorum) Bu kadar özürlü bi oyuna nasıl iyi denir ya ? Heralde yazıyı hazırlayan arkadaş Almandı

• Sana katılıyorum... Gamespot çok gerçekçi notlar veriyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: Oblivionic

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Ya gamespot'u yiyim bize ne onlardan, oyun çok eğlenceli demosunu indirip oynayın bana hak vereceksiniz.

Yavaş ye de midene oturmasın Pinky

Dark Messiah içinde çoğu kişi çok güzel süper maynak mükemmel diyolardı.....Oyunu oturdum bitirdim 6.5 verdim.Sonra GS da gördüm incelemesini kaç vermişler dersiniz ?

Aynı şey SpiderMan 3 içinde geçerli. Çok eğlenceli oyun , süper , binalar falan , aklıyon zıplıyon.Aldım biraz oynayıp sıkılıp bıarktım.Sonra GS da incelemesi çıktı.Kaç vermişler dersiniz ?

Bana göre Gamespot en saygın oyun sitesidir.Tek katılmadığım yani yanlış bulduğum notu Gothic III için verilen 78 dir (yazarken bile hala inanamıyorum) Bu kadar özürlü bi oyuna nasıl iyi denir ya ? Heralde yazıyı hazırlayan arkadaş Almandı

• İndirin beyler oyun yarar.

http://www.gamespot.com/pc/action/overlord/review.html

EDIT :

GAMESPOT' UN We Own Up To Our Errors İlkesine dayanarak

We have the highest standards when it comes to the accuracy and validity of our reviews, and will never knowingly make factual assertions that are not completely correct. However, in the event that the facts stated in one of our reviews are refuted, we swiftly investigate the claims. Consequently, we reserve the right to amend our reviews after they are published. Any time we substantively modify the facts of a review, we will acknowledge the changes in an editor's note at the end of the review.

+10 PUAN

KAMERA AÇISI EKSİ OLARAK GÖRÜLMEMİŞ. KÖTÜ TARAFTA OLMAMIZIN BELİRSİZLİĞİ BİRAZ DAHA TÖLARE EDİLMİŞ

ARTI OLARAK RTS ÖĞELERİNİN VARLIĞI EKLENMİŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 29 Haziran 2007; 13:56:08 >

• bu oyundamı yoksa bende mi sorun var anlayamadım
    7600gs ile 1024 medium ayarlarda 6-7 fps ortalama kasım kasım kasıyor ama öyle kasacak görüntü de yok
  • Oyun çok tatlı ve süper bişey acayip sarıyor fable tarzında bir oyun fable sevenler buna bayılacaktır.
  • ulennnn uleennnn beynim başım döndü bu evernightmıdır nedir bu yerde kaldım gitti kaç saattir aradıysamda çözemedim bu yaratıkların su türlerini nerden bulacam yaaa aynı yerlerde dolanıp duruyorum
  • Oyunu yükledim, az sonra dalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 1 Temmuz 2007; 11:30:48 >
  • Oyun güzel ancak fazla zevk verdiği söylenemez. İşlemciden (P4 2.4) olsa gerek biraz da kasıyor.
     Overlord (ÇIKTI)

Overlord (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 1 Temmuz 2007; 11:30:56 >
  • Oyunda gördüğüm kadarıyla HDR var.7600GT ile HDR yalan oluyo malesef.Bende de vardı da ordan biliyorum.HDR 'ı kapatın kafadan 10 fps fark eder.Tabi kapatılıyosa.
  • Bu arada sistem gereksinimleri:

----------------------
    Minimum Specification:
    ----------------------
    - Windows XP
    - DirectX 9.0c
    - CPU: Pentium 2.4 GHz or Athlon XP 2400+
    - 512 mb RAM
    - Graphics Card: GeForce FX5900 / Radeon 9500 or above
    - DirectX 9 Compatible Sound Card
    - 4.5 Gb Hard Drive Space
    - 2x DVD-ROM Drive

TCP/IP mode (2 player) requirements:
    Broadband Internet connection required - 512Kbps recommended for hosting. TCP/IP network.

--------------------------
    Recommended Specification:
    - Windows XP / Vista
    - DirectX 9.0c
    - CPU: Intel Core 2 Duo or Athlon 64 X2
    - 1Gb RAM
    - Graphics Card: GeForce 7800 or Radeon X1800
    - Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card
    - 4.5 Gb Hard Drive Space
    - 2x DVD-ROM Drive

-------------------------
    Supported Graphics Cards:
    -------------------------

ATi Radeon 9500, 9600, 9700, 9800, X300, X600, X700, X800, X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
    nVidia GeForce FX5900, FX5950, 6600, 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800

• Oyun ilerledikçe çok zevkleniyor silah ve zırhlarınızıda update etme imkanı var şuanda normal,ateş ve gaz yaratıklarını çıkarabiliyorum kaledede kurtardığım prenses beni bekliyor zor iş valla çoluk çocuk aç
  • yaw yokmu şu su türlerinin yerini bilen evernightta
  • Recommended Specification:

- CPU: Intel Core 2 Duo or Athlon 64 X2
    - 1Gb RAM
    - Graphics Card: GeForce 7800 or Radeon X1800

Oha ..... bu kadar ne var bu oyunda ya
  • Zaten öyle çok kasmıyor sistemi. 1024*768'de 4x AA'da oynuyorum. 20Fps'nin altına nadiren iniyor. Oyunu çok beğendim yalnız. Çok güzel olmuş.
  • 20fps nin altına iniyor ve kasmıyor..nası yaa..

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Zaten öyle çok kasmıyor sistemi. 1024*768'de 4x AA'da oynuyorum. 20Fps'nin altına nadiren iniyor. Oyunu çok beğendim yalnız. Çok güzel olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

20fps nin altına iniyor ve kasmıyor..nası yaa..

quote:

Zaten öyle çok kasmıyor sistemi. 1024*768'de 4x AA'da oynuyorum. 20Fps'nin altına nadiren iniyor. Oyunu çok beğendim yalnız. Çok güzel olmuş.

Şöyle ki; Oyunu o Fps oynadığını hissettiyrmiyor. Ya da ben kasılmaya fazla alıştığım içindir

• fps bırakta oyun nasıl..cidden güzelse alacam..son aldığım hiçbir oyun hoşuma gitmedi..titan quest hariç..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

20fps nin altına iniyor ve kasmıyor..nası yaa..

quote:

Şöyle ki; Oyunu o Fps oynadığını hissettiyrmiyor. Ya da ben kasılmaya fazla alıştığım içindir

• Oyun çok güzel. Özellikle Minion olayı kopartıyo adamı Canın azaldığında Minion'larını feda edip Heal alabiliyorsun. Minion'ları kullanarak silah, zırh vs. yapabiliyorsun. Zaten oyuna başladığından itibaren şatonu yapıyosun falan çok iyi. Tavsiye ederim yani.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.