Şimdi Ara

Overlord (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
1
Favori
57.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun Xbox 360 dan port edilmiş PC'ye o yüzden FPS hep 30.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Süper olmuş ya bu oyun.

Demoyu yeni indirip oynama şansım oldu Overlord'u çok beğendim diyebilirim, oyunun kendine has bir espri anlayışı var, grafikler deseniz masallardaki gibi bir atmosfer, karakterler deseniz çok komikler... Tam sürümünü merakla bekliyorum. Bu arada oyunda FPS sınırlaması var benim 8800 GTX de bile 30 FPS den ne aşağa düşüyor ne çıkıyor:S

ya yukarda tugy filan begenmedi oyundan sogumuştum ama pink filan oyuna güzel diyince oyunu oynasım geldi.. Oke güzel o zaman bu oyun..

• Oyun çıktı
  • Güzelll.
  • geliyor dememe gerek var mı yok
  • Grafiklere bakıpta kanmayın.. oyunu oynayınca. BU oyunun zaman kaybı olduğunu görüceksiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cfd7a

Grafiklere bakıpta kanmayın.. oyunu oynayınca. BU oyunun zaman kaybı olduğunu görüceksiniz..
    O senin düşüncen. Oyun süper ve insanı eğlendiriyor.
  • oyun harikatam işten okuldan eve gelip demlenmelik stres atmalık bir oyun olmuş
    grafiklerde oldukça başarılı

not AAyı kapamayı unutmuşum normalde 30+fps alıyorum

Overlord (ÇIKTI)

Overlord (ÇIKTI)

Overlord (ÇIKTI)

Overlord (ÇIKTI)

Overlord (ÇIKTI)

Overlord (ÇIKTI)

Overlord (ÇIKTI)

• Bu elamanın elindeki silah zırh sabitmi? İnvertoy tarzı bişey varmı oyunda? Görüntülere göre tam konsol oyunu gibi sağda solda oklar falan.
  • silah ilerde değişir artık spell gücüde var overlordun
  • EHHHHHHH
    Bende en azından idare edebilecek RPG özelliklerine dayalı bir oyun sanmıştım böyle arcade bir oyunda karınca bile ezilmez
  • Yorumlardan anladığım kadarıyla sanırım bir başyapıt değil. İdare edebilecek, stress atmak için fazla kafa yormayan bir action. Yani oynamasakta fazla birşey kaybetmeyiz öyle mi?
  • Konu muallakta kalmış. Anladığım kadarıyla benim gibi rpg bekleyicileri için hayal kırıklığı. Peki Fable ile benzerlikler var mı?
  • Ne Diyorsunuz arkadaşlar.
  • ben ımzamdakı sıstemle bu oyunu oynıyabılırmıyım??
  • quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

Konu muallakta kalmış. Anladığım kadarıyla benim gibi rpg bekleyicileri için hayal kırıklığı. Peki Fable ile benzerlikler var mı?

fable'dan daha yüzeysel oyun
    ama oldukça zevkli
    kimse başyapıt demedi zaten oyuna codemastersında böyle bir iddası yok ama eğlenceli oyun bunda başarılı oldukça
  • Oyun perfect.

Pinky notu: %85
  • İyide ARCADE mi ? Yani DARK MESSIAH gibi vasat sayılabilecek bi oyunmu yoksa orjinal RPG unsurları taşıyan biraz mizahi bi oyun mu bu ?

Harita sistemimi var yoksa saçma sapan chapter olayımı ? Irklar , sınıflar,silahlar,zırhlar ??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 27 Haziran 2007; 22:31:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyun perfect.

Pinky notu: %85

Ulan Tugy'e de pinky'e de güvenmeyin... Bide not vermiş 85... Sanki Gamespot

Walla oynanası bir oyuna benziyor. Hoş grafikler, merak ettim... Pinky göndersene bana DVD'sini

Bu arada Gamespot 6.5 vermiş...http://www.gamespot.com/reviews.html?type=reviews&platform=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 28 Haziran 2007; 19:54:14 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.