Şimdi Ara

Overlock konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskilerden bir ekran kartım var . nvidia gt 8500 overlock yapmak istiyorum bu mümkünmü ? Artık yeni oyunları oynanmaz hale geldim belki bu yöntemle risklide olsa düzelebilir . Kartı yakmadan bir yol olursa güzel olur . Overlock işinde yeniyim bilginiz olsun ...

• ben 8500gt'ye oc yapmistim ama uzerine zalman sogutucu takmistim elimde vardi ve bendeki ddr3 modeliydi.eger sendeki ddr2 modeli ve sogutucu da degistirmek karttan pahali olacagi icin overclockla bir yere varamazsin o kartla bence ikinci el hesapli bir sey bak 5770 olur mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

ben 8500gt'ye oc yapmistim ama uzerine zalman sogutucu takmistim elimde vardi ve bendeki ddr3 modeliydi.eger sendeki ddr2 modeli ve sogutucu da degistirmek karttan pahali olacagi icin overclockla bir yere varamazsin o kartla bence ikinci el hesapli bir sey bak 5770 olur mesela.

Sağol yardım ettiğin için overlock denedim sen bunları denemeden once rivatunerle tabi yaptığım overlocksa :S gforce 8400 gs ve quadro nvs 290 oldu hep eşit ekran kartları daha ilerisine gitmeye cesaret edemedim . Haklısın ekran kartı almak daha mantıklı ama bazı sorunlar nedeniyle alma işini ertelediğim için oc denedim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatırım Konusunda Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.