Şimdi Ara

overclock Sonrası windows hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar overclock sonrasında windows belli bi süre sonra hata verip mavi ekran olup pc reset atıyor test filan herşeyi yaptım herhangi bi problem yapmıyor streste hatta bf4 bile oynadım bu neden olur sizce ?

• Testte fail vermeyip Windows'ta BSOD alabilirsin bu çok normal. Testlerden başarılı çıkması %100 stabil olduğunu göstermiyor zaten. Büyük ihtimalle biraz daha voltaj istiyor.
  • Malesef hocam anakart voltajı kendi otomatik ayarlıyormuş voltaj verdirmiyor.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    İşlemci modeli ve anakart nedir? Bir de kaç Ghz'e overclock yaptınız?
  • Anakart:msi a68hm-e33 v2
    İşlemci:AMD A10 7870K 3.9 GHZ di 4.4 e çıkarttım.
    Evet, anakartınızın cpu voltaj kontrolü yok. 4.2 veya 4.3 Ghz değerlerini denediniz mi?
  • 4.3 denedim ondan öyle bi hata yapmadı sonra bi üst seviyeye alayım dedim ondada bf4 oynarken 2 maç yaptım 2.maçın sonunda mavi ekran verdi şuanda mesala problem yokmuş gibi çalışıyor anlamadım gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Şuan yine problem yokmuş gibi çalışır fakat bir süre sonra yine beklenmedik bir anda mavi ekran hatası verecektir. O yüzden 4.3 Ghz'de kullanın derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4.3 e geri çektim hocam şimdi tam iş yaparken hata yapar üzmesin teşekkür ederim.
    İyi yaptınız hocam, stabil değerde kalmak her zaman en iyisi ve güvenlisidir. Ne demek, ben de teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.