Forumu inceledim ve overburn nasıl yapılacağı hakkında bir çok yanıtı bulabildim fakat
3) Yazılacak dosyaları seçtikten sonra 'Write CD' menüsünde öncelikle 'multisession' menüsü altındaki 'No Multisession' işaretleyin.
4) ISO sekmesi altında bulunan ISO Level 2, Mode 2, ISO 9660 ve Joilet seçeneklerinin işaretli olduğundan emin olun.
5) Ardından 'Burn' sekmesi altında yer alan 'Write' ve 'Finalize CD' kutucuklarını işaretledikten sonra, yazma hızı olarak yazıcınızın izin verdiği en düşük hızı seçin.
6) Ve son maddemiz. Son olarak yazım yöntemini 'Disc-At-Once' yaptıktan sonra, CD yazım işlemine başlayınız. Hazırladığınız 900 MB'lık CD'nin de her CD sürücüde okunamayacağı olasılığını göz önünde bulundurmayı unutmayın.
Diye açıklanan maddeleri uygulayamadım.Nero da no multisession diye bir bölüm bulamadım,iso larla ilgili bir bölüm bulamadım.720 mb lık divx i cd ye yazmak için bekliyorum.Yardım ederseniz sevinirim...
nero burning kullanmalısın o daha cok yönetimi kullanıcıya veriyor
ayarlardan uzman ayarları fazla yazım için 84dk falan yap
nero burning rom da yeni tıkla coklu ortamda en alttakini coklu ortam etkin olmasın seç ve yazdırda cdyi kapatı işaretle sonra yeniye bas filmi içine at ayarla bir kerede disk ile çekeceksin unutma