Şimdi Ara

Öve Öve Göklere Çıkartılan Bjk'nin Altımızda Olması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
4.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Anlamakta zorluk çeken sensin. Ben zaten öyle olmadığını söylüyorum.

Çoğunda okuma yazma yok hocam, okuduklarını anlayamıyorlar. Ben pes ettim artık, anlatmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sherlock

quote:

Çoğunda okuma yazma yok hocam, okuduklarını anlayamıyorlar. Ben pes ettim artık, anlatmıyorum.

ben okuma yazma öğretiyorum gel sana da öğreteyim arkadaşım.
  • quote:

benim zaten onu yazarak belirtmek istediğim Feneri büyük yazarken Beşiktaşı küçük harfle yazmandı. ama neyse anlarsın birazdan.
  • baltazar1903 kullanıcısına yanıt
    Şu foruma yazdıklarımı bilenler öyle bir takıntım olmadığını bilir. denk gelmiştir. Yoksa fb bjk büyük küçük yazılmış pek sallamam. o kadar sığ düşünmüyorum ben. Bakınca baş harfini büyük yazmamışım. muhtemelen tam basamamışım shift e.
  • Hadi gs liler konuşuyor da şu fenerlileri anlayamıyorum. Reyting uğruna ite kaka ligde ilk beş içerisin de tutunmaları sağlanıyor, ilk yarı bitimine doğru ne kadar itilirse itilsinler lige havlu atacaklar, kapasiteleri ilk beşi kaldırabilecek yapıda değil. Sen önce bir Göztepe, bir Başakşehir seviyesine gel sonra abine laf at.
  • quote:

Şu foruma yazdıklarımı bilenler öyle bir takıntım olmadığını bilir. denk gelmiştir. Yoksa fb bjk büyük küçük yazılmış pek sallamam. o kadar sığ düşünmüyorum ben. Bakınca baş harfini büyük yazmamışım. muhtemelen tam basamamışım shift e.

forumda seni takip edecek değilim. genelde bilerek yapıldığı için dikkat çektim. yanlış anlaşılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Avrupa'da Ostersunds ile Vardar da acemi takımlarmış.

Öve Öve Göklere Çıkartılan Bjk'nin Altımızda Olması

yavaş hocam çoluk cocuk böylede tokatlanmazki. acımıştır şimdi, yazıkkkk.....

• baltazar1903 kullanıcısına yanıt
    14 senedir forumdayım. ufak hesaplar, planlarla insanlara laf sokma gibi bir huyum yok. neyse direk söylüyorum zaten. Olur arada yanlış anlaşılmalar sıkıntı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Hadi gs liler konuşuyor da şu fenerlileri anlayamıyorum. Reyting uğruna ite kaka ligde ilk beş içerisin de tutunmaları sağlanıyor, ilk yarı bitimine doğru ne kadar itilirse itilsinler lige havlu atacaklar, kapasiteleri ilk beşi kaldırabilecek yapıda değil. Sen önce bir Göztepe, bir Başakşehir seviyesine gel sonra abine laf at.

Ne reytingi lig kupasında avrupada (ç final y final) bire bir maçlarda da öndeyiz.Bu seviye ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Portodan sonra Monaco da boş takım olmuş arkadaşlar.

Monaco'nun en şaşalı döneminde yıldız futbolcularını satmadan önce Perreira'lı leş kadromuzla biz bile eleyecektik az daha siz şu an Monaco'nun şaşalı döneminden arta kalan takımı yendiniz tebrikler
  • Sıkıntı yok beyler 2 hafta sonra bejekeyi Göztepe'miz eritir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

Sıkıntı yok beyler 2 hafta sonra bejekeyi Göztepe'miz eritir

Ahahah sen medet ummaya devam et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

quote:

Monaco'nun en şaşalı döneminde yıldız futbolcularını satmadan önce Perreira'lı leş kadromuzla biz bile eleyecektik az daha siz şu an Monaco'nun şaşalı döneminden arta kalan takımı yendiniz tebrikler

Başka bahaneler bul

• BJK yendi tebrikler fakat gerçektende hem Porto nun hem de Monaco nun zayıf dönemine denk geldiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Başka bahaneler bul

Kıvır bakalım kıvır kadrolara ve performanslara bak görürsün bahaneyi
    Adam geçen sene ki lig şampiyonu ve şampiyonlar ligi finalisti Monaco ile şimdi ki en önemli futbolcuları satılmış düşüşe geçmiş Monaco'yu aynı zannediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Lütfen sus.Birazdan derbiyi hakemle kazandınız yoksa önünüzdeydik diye gelecekler.

1 hafta ofsayttan gol attınız göztepe den 2 puan çaldınız
    Beşiktaş maçı malum tarafsız herkes biliyor TFF açısından gene iğrenç bir maçtı (ismailin kırmızısı yanlış)

4 puan ediyor ufak tefek şeyleri saymıyorum.

bunu tarafsız bir futbol sever bilir ancak fenerbahçeliler o kadar alışmışki hakemden destek almaya hepsine normal geliyor.

Pazar sizde maç oynayacaksınız GS ile
    İnşaAllah Soldado negroda gibi gol atar ofsayt diye golünüz yenir
    İnşAllah cenkin ceza sahası içinde bileğine basıldığı gibi jansenin basılır penaltı verilmez (hasan alinin cenke bastığı pozisyon orta sahada bile olsa sarı karttır.)

Sonra bol bol ağlarsınız . Ardından Algınızı Şuna Çevirirsiniz HÖööö Hakömlör GS koruyor saten geçen haftada gomisin ofsaytı verilmödö .

Sonra bende senin bu mesajını yakalarsam ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Flag_Ship_Killer

BJK yendi tebrikler fakat gerçektende hem Porto nun hem de Monaco nun zayıf dönemine denk geldiler.

Aynen kardeşim mesela sizde vardarovasının güçlü zamanına denk geldiniz

önceki senelerde eyüpspor ile hazırlık maçı yapmıştı eyüp 2 1 yenmişti o zaman güçsüzdü mesela.
  • EruhluMuhdi E kullanıcısına yanıt
    Yarildim gülmekten "vardarin güçlü hali"

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başka bahaneler bul

Kıvır bakalım kıvır kadrolara ve performanslara bak görürsün bahaneyi
    Adam geçen sene ki lig şampiyonu ve şampiyonlar ligi finalisti Monaco ile şimdi ki en önemli futbolcuları satılmış düşüşe geçmiş Monaco'yu aynı zannediyor

Eee napalim? Vardara elenen takımın taraftarı gelip bahane bulmasın.Laf atmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: pyp

quote:

Orijinalden alıntı: gael

Beşiktaş gidebildigi kadar gitsin zaten bir Türk takımının gidebileceği maksimum seviye çeyrek final oraya kadar gitsin de bizde ozamana kadar ligde puan farkını açalım :)

Hahahaha. Yavas git de ustun basin dagilmasin bilader.

Sen malatyaspora 3-5 atmaya devam et, biz biraz devler liginde takilicaz

hangi devler,

sen dev görmedin galiba ama gormemen normal 20yilda bir anca görüyorsun, oda 8atip gidiyor :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.