mrb ofiice xp ve xp pro tr kullanıyorum ve oputlook tan hotmaile posta yollayamıyorum neden dir aradsım taradım bulamadım bi yardım ediverin[ban]
bende aynı proğramları kullanıyorum ama böyle bir sorunum yok ya servispack leri yüklemen lazım yada senin oputlook :))))))) bozulmuş olabilir güncellemen gerekebilir microsoftun sitesinde olması lazım
gönderdiğin hotmail accountunda yeterli kota olmadığından olabilir.
Outlook bir hata veriyor mu ?
hayır hata mata vermiyor.hotmail deki kendi hesabıma yollamayı denedim bomboş yine de iletilemedi outlook ta yollandı görülüyor ama gitmiyor sp yüklü güncellemerde yapıldı
mail yollamayı outlook express tede denedim amma velakin hotmale yollamıyor lütfen acil yardım
bir de webmail.ttnet.net.tr den hotmaile yolluyor ama outlook ve expressten asla yollamıyor
Araçlar / Posta hesapları / özellikler veya ayarları düzenle / bağlantı sekmesinde YEREL AĞ ı kullan seçili ise yollamayabilir. Telefon hattımı veya aşağıdaki çevirmeli ağ kullan seçili olması lazım. Kolay gelsin.
Bir de Araçlar / seçenekler / E posta seçenekleri / izleme seçenekleri teslim ve oknudu bilgisi seç. Bakalım teslim veya okundu bilgisi gelecek mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme