Şimdi Ara

OUTLOOK,THUNDERBIRD mail sunucular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarrr ücretsiz olarak yararlanabileceğimiz hotmail,mynet,gmail gibi ücretsiz mail hesaplarımızı hepsini bi mail sunucusunda görebilme sansımız var mı.başlıkda saydığım programlarda denedim amaa bi türlü beceremedim sunucu hatası veriyo.Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

MYNET için
    GMail için
    Live mail için

Live'ın kendi sitesinde açıklama bulamadığım için bir kullanıcınınkini ekledim. Ordaki adres yerine kendi hotmail hesabını yazarak işlem yapabilirsin.

• iyi bir arama yaparsan bulursun ama bulamazsan ben yardımcı olurum thunderbird de dediklerin oluyor. ama mynet konusunda bir bilgim yok. gmail yahoo ve hotmail ayarlana biliyor. bunları ayarlamak için bazı eklentileri kurman gerekir.

Pentax K-5
    Pentax SMC-DA Star f/2.8 50-135mm ED [IF] SDM
    Pentax SMC-DA 40mm f/2.8 Limited **** Sigma 105mm F/2.8 EX DG Makro ****Tamron 17-50mm F/2.8 LD XR DiII SP
    Jupiter MC (M42) F/2 85mm ****Pentax M-50mm F/1,7
    Pentax Smc 50-200mm F/4-5. 6 Da Ed
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekin1923

iyi bir arama yaparsan bulursun ama bulamazsan ben yardımcı olurum thunderbird de dediklerin oluyor. ama mynet konusunda bir bilgim yok. gmail yahoo ve hotmail ayarlana biliyor. bunları ayarlamak için bazı eklentileri kurman gerekir.

Bi yardımcı ol beee myneti halletmesekde olur gmail hotmail önemli

Linki:

http://forum.donanimhaber.com/m_21806206/mpage_1/key_//tm.htm#21806206

hotmail yada microsoft destekli mail adreslerini de outlook da görebilirsiniz.
    bunun için microsoft office outlook connecter adlı programa ihtiyacınız var.
    office sitesinden indirebilirsiniz ama office validation gerekmektedir.

mynet hiç kullanmadığım için bilmiyorum.
    @w.cn Uzantılı mail adresleri...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.