Şimdi Ara

Outlook Sohbet Geçmişi Nasıl Silinir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
9.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Skype'de yazılanlarla paralel bir şekilde devam eden outbook sohbet pencereleri var. Bu pencerelerden girildiğinde skypede ne yazıldıysa aynı orada da yazıyor. Burada ki konuşma geçmişi nasıl silebilirim?

• Bilen yok mu?
  • Ileri düzeyde webshop ve webmaker bilmek lazım bilmiyorsan ID şifre ver buradan birisi 2 saniye halletsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

Ileri düzeyde webshop ve webmaker bilmek lazım bilmiyorsan ID şifre ver buradan birisi 2 saniye halletsin.

Ben Msn den skype bağlanıyorum. Msn hesabı ve şifreyle giriyorum. Msn de ki tüm kişileri sildim. Yinede oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diamantes

quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

Ileri düzeyde webshop ve webmaker bilmek lazım bilmiyorsan ID şifre ver buradan birisi 2 saniye halletsin.

Ben Msn den skype bağlanıyorum. Msn hesabı ve şifreyle giriyorum. Msn de ki tüm kişileri sildim. Yinede oluyor mu

Benim bu webtracking ve alt dallarıyla alakam yok kardeş başkasına sorsan iyi edersin.

• Ne baş belası birşeymiş. Nasıl sistem yaptılarsa istem dışı kaydediyor tüm konuşmaları.
  • Ben de tak aksine konusma gecmisinin tamamini elde etmek istiyorum.
    Android skype uygulamasinda bastan sona tum konusma gecmisini extract etme veya yedekleme gibi bir imkan var midir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sohbet kısmını devre dısı bırakabılırsınız cok kolay ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.