Şimdi Ara

Outlook 2010 dosya gönderme sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce Windows 7'de outlookta dosya gönderdiğim zaman herhangi bir sorunla karşılaşmıyordum. Fakat ne zaman yeni notebookum geldi. Sorunlar yaşamaya başladım.

Yeni makinem hp win 8 kurulu. Outlook 2010 da normal metin olarak mail atıyorum sıkıntı yok. Fakat dosya 1 mb büyüklüğünde dosya ekliyorum.

Sürekli giden kutusunda kalıyor, geç gönderiyor ve karşı tarafa ard arda 5-6 mail atıyor. Hesabımı kaldırıp tekrar kurduğum vakit aynı sorunu tekrar yaşıyorum.

Acaba bu sorunu nasıl aşabilirim? Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 5 Kasım 2012; 14:02:29 >

• Giden mail ayarında TSL açık ve port 587'yi kullanıyorsunuz değil mi? (Hotmail kullandığınızı varsayarak yazdım, belirtmediğiniz için)
  • Şirket mailimi kullanıyorum. port 587 yi kullanıyoruz. Açıkcası mail gidiyor fakat sürekli giden kutusunda kalıyor ve oradan silinmediği takdirde sürekli yollamaya devam ediyor. İnanın formata kadar götürübilirim çözümü. :P
  • bu sorunu cozebildinizmi?
    ayni dert bendede var. cildirtti beni.
  • ayarlarına bakmadınızmı outlok un yoksa ayarlarda göremediğiniz bi menümü var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.