Şimdi Ara

Outletim.com dan aman alışveriş yapmayın!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

outletim.com dan bir yüzme şortu almıştım. satın aldıktan 3 gün sonra sisteme teslim edildi olarak girildi fakat bana herhangi bir ürün teslimatı olmadı. daha sonra şirkete mail attım. cevap vermediler. telefonla aradığımda ise hiçbir şekilde ulaşamadım. bu şekilde 2 gün geçti. sonunda ulaşmayı başardığımda ilgili bayan bana ürünün stok hatasından dolayı gönderilemediği bunun yerine aynı fiyatta başka bir ürün gönderebileceklerini söylediler. iyi de neden teslim edildi olarak sisteme giriyorsunuz ve bana telefonla dönmüyorsunuz dediğimde geçiştirdi. neyse diyerek başka bir şort seçtim. telefondaki bayan yeni seçtiğim şortun stoklarında olduğunu ve gönderileceğini söyledi fakat 5 gün geçmesine rağmen gönderilmeyince tekrar aradım. telefondaki bayan gayet gevşek bir şekilde ya o da stokta yokmuş dönememişiz size kusura bakmayın dedi. resmen dalga geçiyorlardı. bende artık herhangi biri istemeyip ürün para iadesini istediğimi söyledim. tamam biz size döneceğiz dediler. fakat tabiki dönüş yapmadılar. ben tekrar aradığımda ise isteksizce iban numaranızı şu mail adresine atın dedi. atttım. para iadesi tabi ki yine olmadı. ben maili çarşamba günü attım. pazartesi günü (6 gün sonra) tekrar aradığımda ise kusura bakmamamı para iadelerinin sadece cuma günler yapıldığı söylendi. iyide aradaki zaman diliminde bir cuma geçti dedim. aaa doğru ya geçmiş o zaman bu cuma kesin iade olur dediler. daha sonra da herhangi bir iade olmadı. arkadaşlar uzun lafın kısası bu siteden aman diyim alışveriş yapmayın. olan sinirlerinize ve paranıza olur. aşağıda resmi yüklüyorum. göndermedikleri ürüne teslim edildi yazıcak kadar aşağılıklar.

Outletim.com dan aman alışveriş yapmayın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conixite -- 9 Aralık 2018; 19:21:29 >

• her ihtimale karşı ayrıca bankanıza harcama itiraz formu doldurup verin
    iade konusunda çoğu bilerek gevşek davranıyor ,para ellerinde ne kadar çok durursa kar sayıyorlar
    sadece cuma günleri iade yapıyoruz ne demekmiş ,mağdur ettiğin adamın parasını en kısa sürede göndersen günah mı oluyormuş yani ,yada cuma gönderince cuma sevabı mı oluyormuş
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun şu ki arkadaş havale ile ödeme yapmış görüntüde öyle gösteriyor en azından. O büyük problem yoksa dediğiniz gibi harcama itirazıyla geç de olsa alabilirdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün gene aradım. Telefondaki kadın aa para iade olmuş olması lazım ben bi finansla görüşüp dönücem dedi. telefonu suratıma kapattı. Daha sonra da kimse dönüş yapmadı tabi. Tam dolandırıcı bir site uzak durun.

• Evet hocam havale yaptım diğer türlü harcama itiraz formu doldururdum. Neyseki bnmki çok büyük bir mebla değil. Yüklü alışverişlerde çok sıkıntı. Bu arada biraz araştırdım bir çok kişiye fazla stok gösterip sonra iade yapmamışlar. Çakma ürün sattığını iddia edenler de var;

www.sikayetvar.com
    Outletim.com - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/outletimcom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conixite -- 10 Aralık 2018; 22:21:47 >

• Outlet ürün alırken ben gerçek mağazadan almaya özen gösteriyorum, kopya çok çıkıyor internette
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.