Şimdi Ara

Outlet H100 Aldım iyi mi ettim bilemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bulunduğum şehirde AVM de öylesine geziniyordum , media markt teknosa falan derken bi de bimekse bakayım dedim.

Mağazada gezerken outlet ürünler diye bir reyon buldum ve çeşit çeşit ürün olduğunu fark ettim . Üstlerine etiket yapıştırmışlar neden outlet olduklarına dair , çoğu kutu deformasyonu yüzünden oraya konmuş. Fiyatlara baktığımda adeta güldüm çünkü 350 liradan 345 liraya falan düşmüş , hiç indirmeseydiniz dedim ve ilerlerken gözüme şöyle bir etiket takıldı ;

598 TL

223 TL

Bu neymiş derken bir baktım corsair h100 işlemci soğutucusu. Zaten eski soğutucumun performansından memnun olmayan ve yakın zamanda değiştirmeyi düşünen , bunun için 200 lira gibi bütçe ayırmış ben , normalde 590-700 arası fiyatı değişen bir soğutucuyu 223 liraya görünce hemen atladım.

Ürünü bi arkadaş almış zamanında ve internetten aldığı için koşulşuz değiştirme hakkını kullanarak değiştirmiş , kutusunu görevliyle açtık ürün sıfır jelatinler vs. her şey duruyor, 1 yıl da garantisi var .

Cooler master silencio 650 model kasa kullanıyordum , bi heves düşünmeden aldığım soğutucu eve gelince bana bir sürpriz yaptı ve kasaya hiç bir şekilde sığmadı , modifikasyon yapmak da istemediğim için bugün gidip corsair c70 kasa aldım ve kurulumu yaptım.

Şuan cpu sıcaklığı boşta 20-22 arası , yarım saat just cause 3 oynadım ve 30 dereceyi geçmedi , ilerleyen zamanlarda sorun olursa yazarım , size tavsiyem bulunduğunuz ilde bimekse gidin bi outlet ürünlere bakın

• Hayırlı olsun güzel fırsat olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.