Şimdi Ara

Outlet Güneş Gözlüklerinde %76 İndirim Fırsatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
4.886
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.opmaronline.com/urun/gunes-gozlugu-prada-sport-ps-03os-55-jap9p1-std

Ayak üstü 300 lük olduk :) Mavi gözlük istiyodum,Prada fiyatı iyi denk geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: angraf

quote:

Orijinalden alıntı: bsm248

Magzalarda gecerlimi acaba ?

İndirim mağazalarımızda da geçerlidir.

mağazalarımızda geçerli diyorsunuzda geçenki %70 kampanyasında ta istinye parka gittim indirimli gözlüğüde buldum ordaki çalışanlar bu fiyat mümkün değil vermediler.

Orijinalden alıntı: MaTRiX

http://www.opmaronline.com/urun/gunes-gozlugu-porsche-design-pd-8585-a-6112-std

indirim bitsin 24.600 TL'den alacağım.

ürünü alırsanız sizi genel merkezimizde ağırlamayı çok isteriz

• quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

mağazadan teslimat var mı ben numaralı gözlük kullanıyorum güneş gözlüğüne numaralı cam ekletmek istiyorum nasıl yapıyorsunuz. _?

Merhabalar dilerseniz ürünün fiyatının altında ürünün şuanda bulunduğu mağazaları gösteren mağazada ara butonu var o butona tıklayarak mevcut bulundugu mağazalara bakıp gidip alabilirsiniz.
    Ayrıca online sipariş verip ürün size yakın bir mağazada bulunuyor ise yine bize bilgi vererek teslim alabilirsiniz. Numaralı cam ekletmeniz için mağazamıza reçeteniz ile gitmeniz gerekmektedir. Reçetesiz işlem yapmıyoruz. Ek cam ücretini ödeyerek numaralı cama çevirtebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: htutuncu

mesela bu ürünün kahverengi olanı var mıdır? Polarize midir?

http://www.opmaronline.com/urun/gunes-gozlugu-fila-sf9722-62531p-std

http://www.opmaronline.com/arama?q=SF9722+

Merhabalar size yukarıda ilettiğim linkten tüm cam renk seçeneklerine bakabilirsiniz efendim. Ürün polarize değil mineral camdır.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: abbfb

http://www.opmaronline.com/urun/gunes-gozlugu-prada-sport-ps-03os-55-jap9p1-std

Ayak üstü 300 lük olduk :) Mavi gözlük istiyodum,Prada fiyatı iyi denk geldi

Son 2 adet kalan prada gözlüğümüzden birisini siz kaptınız son 1 adet kaldı bakalım onu kim kapacak :)
    Tekrardan hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Bende magazada bakacagim

Merhabalar , mağazalarımızdan bu hafta sonu %50 ve %70 indirimli ürünlere ek %20 indirim imkanından yararlanabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: karasac

quote:

quote:

Magzalarda gecerlimi acaba ?

İndirim mağazalarımızda da geçerlidir.

mağazalarımızda geçerli diyorsunuzda geçenki %70 kampanyasında ta istinye parka gittim indirimli gözlüğüde buldum ordaki çalışanlar bu fiyat mümkün değil vermediler.

Merhabalar sayın müşterimiz hangi model ve markaya baktığınızı bilmiyorum. Eğer baktığınız ürün promosyon tek fiyatlı veya direk koleksiyon indirimine tabi bir ürün ise yada optik ise indirim geçerli olmamıştır.
    Mağazalarımızda ve online mağazamızda satılan tüm %50 ve %70 indirimli sınırlı sayıdaki gözlüklerimizde ekstra %20 kampanyamız konusunda tüm mağazalarımız bugün bilgilendirilmiştir.

• quote:

Nette daha ucuz bencede

Opmar Optik olarak perakende müşterilerimiz ve online müşterilerimizi ayırmıyoruz fiyatlarımız mağazalarımızda ve online satışımızda hep aynıdır.
    Bazı durumlarda mağaza bazlı ekstra indirim durumları olabilir. onun dışında antepten bursaya istanbuldan ankaraya tüm mağazalarımızda aynı fiyat politikasını uygulamaktayız.

Pahalı.

Orijinalden alıntı: landroam25

Herkese cevap vermiş bir tek size vermemiş :)

morhiponun markalar ile anlaşarak daha düşük kalite ile kendisine özel ürettirdiği bir ürünü ki rengi bile farklı ürünün renklerine ve türlerine göre fiyatlarda değişiklik oluyor. Bu tarz saldırı amaçlı yazılan bir mesaha cevap verme gereksinimi duymadım hocam.
  • quote:

quote:

morhiponun markalar ile anlaşarak daha düşük kalite ile kendisine özel ürettirdiği bir ürünü ki rengi bile farklı ürünün renklerine ve türlerine göre fiyatlarda değişiklik oluyor. Bu tarz saldırı amaçlı yazılan bir mesaha cevap verme gereksinimi duymadım hocam.

Morhipo'nun (yani Boyner grubundan bir şirketin) Gucci gibi kaliteli bir markayla anlaşarak daha düşük kalitede ürün ürettirdiğine dair kanıtınız var mı? Kanıtınız yoksa sizinki saldırı ve kötüleme amacı içeren bir mesaj olmuyor mu? Opmar Optik ürünlerine bakmayı düşünüyordum, sizin diğer firmaları karalayan mesajınızdan sonra asla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camit -- 25 Ekim 2017; 12:38:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Camit

quote:

quote:

Morhipo'nun (yani Boyner grubundan bir şirketin) Gucci gibi kaliteli bir markayla anlaşarak daha düşük kalitede ürün ürettirdiğine dair kanıtınız var mı? Kanıtınız yoksa sizinki saldırı ve kötüleme amacı içeren bir mesaj olmuyor mu? Opmar Optik ürünlerine bakmayı düşünüyordum, sizin diğer firmaları karalayan mesajınızdan sonra asla.

öncelikle merhabalar,
    trendyol morhipo gibi firmalar bu tarz ortaklıklara giriyorlar bir benzerini rayban konusunda 2 yıl önce amazon yaptırmıştı.
    Bu tip son kullanıcı odaklı çalışmalar yapıyorlar ve ne yazik ki bizler o ürünleri incelediğimizde ürünlerin kalitesinin normal seriler ile aynı olmadığını görüyoruz.Burada bir karalama yaptığım yok kısaca. Açık bir pazardayız isteyen opmarı kullanır isteyen morhipoyu isteyen bir başkasını. Son karar her zaman olduğu gibi son kullanıcıya aittir.
    Biz prensip olarak yüzde yüz orjinal ve yüzde yüz müşteri odaklı çalışmayı amaç ediniyoruz. İster mağazalarımızdan ister opmaronline üzerinden alınan ürünlerimizin orjinalliği konusunda %100 destek ve taahüt vermekteyiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Camit

quote:

quote:

öncelikle merhabalar,
    trendyol morhipo gibi firmalar bu tarz ortaklıklara giriyorlar bir benzerini rayban konusunda 2 yıl önce amazon yaptırmıştı.
    Bu tip son kullanıcı odaklı çalışmalar yapıyorlar ve ne yazik ki bizler o ürünleri incelediğimizde ürünlerin kalitesinin normal seriler ile aynı olmadığını görüyoruz.Burada bir karalama yaptığım yok kısaca. Açık bir pazardayız isteyen opmarı kullanır isteyen morhipoyu isteyen bir başkasını. Son karar her zaman olduğu gibi son kullanıcıya aittir.
    Biz prensip olarak yüzde yüz orjinal ve yüzde yüz müşteri odaklı çalışmayı amaç ediniyoruz. İster mağazalarımızdan ister opmaronline üzerinden alınan ürünlerimizin orjinalliği konusunda %100 destek ve taahüt vermekteyiz.

Merhaba,
    Sizin verdiğinizi bahsettiğiniz orijinallik konusunda Morhipo da destek ve taahhüt veriyor. Gucci'nin de sırf Morhipo'da satılması için kalitesinden ödün vereceğini sanmıyorum, aksini kanıtlarsanız şahsım ve forumdaki diğer arkadaşlar da Morhipo ve benzeri sitelerden alışveriş yaparken tekrar düşünürler. Söyledikleriniz, kanıt göstermediğiniz takdirde iddiadan öteye geçemiyor ve karalama olarak kalıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camit -- 25 Ekim 2017; 18:45:19 >

• Merhabalar arkadaşlar yeniden haftasonuna özel %50 ve %70 indirimli gözlüklere ek %20 indirim yapılmıştır. Kampanya mağazalara ve opmaronline a tanımlanmıştır.
    Güzel alışverişler.
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.