Vikinglerin hükümdarlık sürdüğü bir dönemde kahraman Kainan'ın savaş gemisi büyük bir hızla İskandinav kıyılarına düşer...
Ve farkeder ki gemiden tek sağ kalan kendisi değildir. İkinci bir yolcu, Moorwen olarak bilinen vahşi yaratık da enkazlar altından belirir. Amacı kendine uygulanan şiddetin öcünü almak olan Moorween yoluna çıkan her şeyi öldürmektedir.
Kainan, Vikinglerle ortak çalışıp kendi teknolojisini Demir Çağının silahlarıyla birleştirerek, yaratık her şeyi yok etmeden önce onu etkisiz hele getirmelidir...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Güzel bir film olacağa benziyor. Umarım bekleneni verir.
Gösterim Tarihi: 19 Aralık 2008
Film gayet güzelde ben ssf ripini izledim son 15 dk berbat bi görüntü var, başlarında görüntü iyi ama son 15 dk çamur gibi.Sİzdede öylemi?
O.o tam sevdiğim tür film. İzlemem gereken filmler arasına aldım.
İzlenilebilir bir film.Türünün en iyilerinden olmasa da İskandinavya havası için izlenir.
ben izledim biraz garip bir konusu var ama gayet güzel bir film
Filmi kaliteli bir rip bularak izledim, sıkı bir macera filmi maceraya doyuyorsunuz hele filmin başında kızıl saçlı ablam bir kıyafet giymişki oy oy oy oy
Pek birşey beklemeyin bu filmden. Hafif dandirik bir film. Eski çağlar konseptine 2-3 tane görsel efekt ekleyip bir film yapmışlar.. Hikaye klişe.. 10 / 5 notum o da sırf Jim Caviezel için
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Westside
Pek birşey beklemeyin bu filmden. Hafif dandirik bir film. Eski çağlar konseptine 2-3 tane görsel efekt ekleyip bir film yapmışlar.. Hikaye klişe.. 10 / 5 notum o da sırf Jim Caviezel için
Valla maalesef bende arkadaşa katılıyorum , görsel yönden zayıf bir film , o canavar falan berbattı , konusu da oldukça basit bu tarz bir filmden artık izleyici çok daha fazlasını bekliyor , beni hiç mi hiç tatmin etmedi , aksiyonda şöyle böyle idare ederdi ama Jim Caviezel'in oyunculuğunu sevenler izlesinler iyi iş çıkarmış .
Morweeeeeeeeeennnn!
Sıradan bir film yüzüklerin efendisi yapımcısındanmış ama sıradan bir film olmuş.10/5
Yine şu meşhur işsiz konuyu hortlatmış ama bir yorumu hakediyor film şimdi: Yalnız olduğunu hisseden fakat yalnız olmadığı sonradan anlaşılan bir adam ve Vikinglerle ortak olarak bu yaratığı öldürme çabaları.. Film görsel olarak iyiydi,oyunculuklar yine aynı şekilde.Kendini izlettiren ve sıkmayan bir filmdi..Bu tarz filmleri sevenleri için beklentileri karşılayan , türünün izlenmesi gereken örneklerinden biri. Açıkcası bence 7 ve üstü puan alan bir çok filme nazaran daha izlenesi bir film olmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme