Şimdi Ara

OUTDOOR BOT 49.99TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.decathlon.com.tr/forclaz-50-erkek-doa-yuruyuu-botu-id_8244102.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 17 Mart 2018; 11:30:38 >

• Kaliteli değil diyorlar yorumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirhaner61

Kaliteli değil diyorlar yorumda.

kaliteli iyi bende var
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Kalıbı nasıl ayakkabı tarzında olanını 40 aldım tam oldu ayağıma bunun dar mı acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konforu çok çok az yürürken acayip rahatsız ediyor. Açıkçası memnun kalmadım pek kullanamadım evde duruyor öyle tavsiye etmiyorum.

Markanın cevabı

Merhaba Mustafa Bey,

Satın aldığınız ARPENAZ 50 MID OUTDOOR BOT - ERKEK QUECHUA hakkındaki görüşleriniz için teşekkür ederiz.

Ürünümüzden yana hayal kırıklığına uğradığınız için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ürünümüz kuru havalarda, kolay zeminlerde yarım gün süren doğa yürüyüşleri için tasarlandı. Hobi amaçlı kullanıma uygundur. Hobi amaçlı kullanım haftada 1 - 2 gün, 1 saatlik kullanımdır. Günlük ve sürekli kullanıma uygun değildir. Günlük kullanımda bahsettiğiniz rahatsızlıklar meydana gelmektedir. Ürünümüzü kulllanım uygunluğuna göre kullandınız ve bahsettiğiniz problemler meydana geliyorsa, sahip olduğunuz garanti kapsamı altında inceleme için sizleri mağazalarımıza davet etmek isteriz.

bu ne ya şarjlı mı bu ayakkabı 1 saat yürüyeğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

Kalıbı nasıl ayakkabı tarzında olanını 40 aldım tam oldu ayağıma bunun dar mı acaba ?

ben ne giyiyorsam diğer ayakkabılarda o numaradan aldım oldu
  • Bende de var ve fiyatına göre gayet güzel bir ayakkabı,500 liralık ayakkabıyla karşılaştırmayın. Bu paraya bedava

• kargosu ne kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • linke tıklayınca çıkmıyor bende ayakkabı;?

Edit: ürün koduyla buldum 8244102.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 17 Mart 2018; 15:16:35 >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Haftada 2 saate kadar çıkan yürüyüş süresi varmış baya iyi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dar kalıpmı acaba

• Bende almıştım kış başında genel olarak memnunum. Normalde 41 giyiyorum ama bunun 41 büyük gelmişti. 40 yada 40,5 alsaydım tam olurdu. Su almadı hiç. Ayağı sıcak tutuyor.Yırtılma sökülme filanda olmadı sağlam ayakkabı. 2-3 yıl daha giyerim diye düşünüyorum. Kinetix,Jump,Polaris gibi yerli markalardan daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

Konforu çok çok az yürürken acayip rahatsız ediyor. Açıkçası memnun kalmadım pek kullanamadım evde duruyor öyle tavsiye etmiyorum.

Markanın cevabı

Merhaba Mustafa Bey,

Satın aldığınız ARPENAZ 50 MID OUTDOOR BOT - ERKEK QUECHUA hakkındaki görüşleriniz için teşekkür ederiz.

Ürünümüzden yana hayal kırıklığına uğradığınız için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ürünümüz kuru havalarda, kolay zeminlerde yarım gün süren doğa yürüyüşleri için tasarlandı. Hobi amaçlı kullanıma uygundur. Hobi amaçlı kullanım haftada 1 - 2 gün, 1 saatlik kullanımdır. Günlük ve sürekli kullanıma uygun değildir. Günlük kullanımda bahsettiğiniz rahatsızlıklar meydana gelmektedir. Ürünümüzü kulllanım uygunluğuna göre kullandınız ve bahsettiğiniz problemler meydana geliyorsa, sahip olduğunuz garanti kapsamı altında inceleme için sizleri mağazalarımıza davet etmek isteriz.

bu ne ya şarjlı mı bu ayakkabı 1 saat yürüyeğiz

Ozel canta yaptırın hocam bota. Gunde 1 saat giyersiniz. Sure dolunca doğru cantaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Haftada 2 saate kadar çıkan yürüyüş süresi varmış baya iyi bence

zorlasak belki 3 saate bile çıkbilir
  • bu outdoor ayakkabıları genelde rahatsız olmuyor mu zaten?
  • Kuru havalarda giymeye uygun bir ürün. Yağışlı havada spor ayakkabı giymiş gibi hissedersiniz. Birkaç yıl önce kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirhaner61

Kaliteli değil diyorlar yorumda.

decathlonun her malı kalitelidır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta halli bir outdoor bot 400 liranın üzerinde,profesyonelleri 1000 liranın üstünde. 50 liralık bottan ne bekliyorlar anlamak mümkün değil bu milleti. Al giy git işte.

• Yine dh ahalisi 50 liraya aldığı bottan Bestard kalitesi olsun istemiş

Bu modeli bende yok ancak Decathlon fiyat performans kalitede ve müşteri hizmetleri ile Türkiye de herhangi bir firmadan çok daha üstündür.

Mağazadan başka bir ürün alırken arkadaşım benim çantadaki sökük kısmı gösterdi

bu nerde oldu vs gibisinden ben de hiç dikkat etmedim

zaten önemsiz bi sökükmüş yarım santim açıklık ya var ya yok.

Kasiyer duydu konuşmamazı ve 2 dakika içinde çantanın yenisi ile değiştirdiler 1 seneden fazladır kullandığım çantayı.

Yani Decathlon dan ürün alırken açıklamasını okuyun. Kullanım şartları size uyuyor mu iyice düşünün. Eğer uyuyorsa yıllarca sorunsuz kullanırsınız.

Okumadan alırsanız da Decathlon tu kaka olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdatalay

Yine dh ahalisi 50 liraya aldığı bottan Bestard kalitesi olsun istemiş

Bu modeli bende yok ancak Decathlon fiyat performans kalitede ve müşteri hizmetleri ile Türkiye de herhangi bir firmadan çok daha üstündür.

Mağazadan başka bir ürün alırken arkadaşım benim çantadaki sökük kısmı gösterdi

bu nerde oldu vs gibisinden ben de hiç dikkat etmedim

zaten önemsiz bi sökükmüş yarım santim açıklık ya var ya yok.

Kasiyer duydu konuşmamazı ve 2 dakika içinde çantanın yenisi ile değiştirdiler 1 seneden fazladır kullandığım çantayı.

Yani Decathlon dan ürün alırken açıklamasını okuyun. Kullanım şartları size uyuyor mu iyice düşünün. Eğer uyuyorsa yıllarca sorunsuz kullanırsınız.

Okumadan alırsanız da Decathlon tu kaka olur.

Koşu ayakkabısını yürürken kullandığım için (gerekçeleri bunlar) serçe parmağı kısmında sökülme olmuş, ondan ilgilenmiyorlar.
    Hadi 1 ayakkabıda sorun yaşarsın, bende 7 tane var decathlon ayakkabısı. 3 farklı kişi de kullanıyor (3 bende 2 annemde 2 arkadaşımda) hepsi mi aynı yerden sökülür?

Bu mesaja istinaden yarın hepsini torbaya koyup götürüyorum, ilgilensinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 18 Mart 2018; 20:14:10 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.