Şimdi Ara

ÖTV zammı sonrası yerli otomobil için fiyat tahmini: '1 milyon TL'yi geçer' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
3
Favori
17.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim anlamadığım bu aracı üretme planları milletin parası yurtdışına çıkmasın yerli kullansın değilmiydi? Bu saçma rakamlara normal bir aile bu araca nasıl sahip olabilir.

• Yihhu eltime görümceme kaynıma kaynanama da toğğ alacayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Benim anlamadığım bu aracı üretme planları milletin parası yurtdışına çıkmasın yerli kullansın değilmiydi? Bu saçma rakamlara normal bir aile bu araca nasıl sahip olabilir.

Bunları nerenizden uyduruyorsunuz kuzum... Amaç gündemi meşgul edecek, populist bir balon.

Mesela öncesinde bu vardı,

Millet sefalet içinde sürünürken, yerli uçak, yerli araba, yerli uzay mekiği, aya çıkıyoruz, bir sonrası cennet'e dört şeritli otoban. (turgay yıldız söylemişti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 12 Şubat 2021; 17:16:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnşallah daha çok zam yaparlarda kimse alamaz.

Yanlışlıkla piyasadaki elektirkli araçlar çoğalsa elektriğe gelecek ZAMMI düşünemiyorum!!!!!

• Hele bi ay’a çıkalım ucuz arabayıda üretiriz
  • yerli milli ve kazık...

• Bu araca binebilecekler. Saray evlatları ve kulları...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Bunları nerenizden uyduruyorsunuz kuzum... Amaç gündemi meşgul edecek, populist bir balon.

Mesela öncesinde bu vardı,

Millet sefalet içinde sürünürken, yerli uçak, yerli araba, yerli uzay mekiği, aya çıkıyoruz, bir sonrası cennet'e dört şeritli otoban. (turgay yıldız söylemişti)

Alıntıları Göster
    Damatı da unutmayalım bu arada...

https://www.youtube.com/watch?v=27mPWtgKDeI&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• devlet benzinden ötv kdv alıyor elektriktende kdv alıyor. ötv bilmem alıyor mu. ama biz benzin almak için benzin istasyonuna gidiyoruz o istasyon sahibi yabancı şiirket, kazandığı parayı ingiltere abd devlet bankasına götürüyor tr den dolar çıkıyor, istasyonun bazı inşaat malzemeleri yurtdışından geliyor. bunlar hep cari açığı artıran etkenler. ayrıca o benzini taşımak için tanker almak gerek, tankerin motoru eskir parçaları yurtdışından geliyor. yani o kadar fazla etkisi varki cari açığa. ben sadece benzin için saydım ama domino etkisi gibi bir çok alt dalı var. kesin meclisten birilerinin ekmeğine mal olacak bu elektrikli araba, heralde aynı 1950 deki devrim arabasında olduğu gibi tr ye zarar tipler devrede. birde kanun çıkarıp cebini doldurma grubu var anladığım kadarı ile. her kanundan önce bir pozisyon alınması bana bunu düşündürtüyor.

• Merak etmeyin sonuçta bir imzayla vergiler artırılıyor ve indiriliyor, hele bizimkiler üretsinler de , fabrikadan çıksın vergiyi indiriler , bence smart gibi ufak tefek , bir model üretim ucuza halka satılmalı.

• En çok haşa üretileceklerini düşünen kardeşlerime üzülüyorum beyler bayanlar 2021 deyiz kademeli olarak şarj istasyonların yapılacaklarını söylediler ama 2 sene geçti hiçbir şarj istasyonu yapıldığını görmedim gerçi 2015 de seferler başlayacak dedikleri ankara-sivas hızlı tren hattı henüz ilk test sürüşünü gerçekleştirdi eğer olurda üretilirse yerli araca fiyat beklentim 440 bin tl ile 680 bin tl arası paketlerin farkları olarak yalnız 2022 yılında yada seçime yakın içişleri bakanlığı emniyet için 5000 tane yerli araba siparişi geçti gibi politiklar duyabiliriz inceden ayıktırıyım :)
  • Burada saçma sapan yorum yapanların dünyadan haberi yok. Neymiş efendim devlet kendi ayağına sıkmazmış, yerli arabayı ucuz yaparmış. Hangi hayal dünyası bu ? Adresini verin biz de yaşayalım, gidelim, görelim.

Sen yerli arabayı sadece kendi vatandaşına satmak için mi yaptın ?
    Türkiye Almanın, Japonun arabasına vergi bindirecek, ötv yükleyecek Almanla Japon susacak Togg’u kendi ülkesinde vergisiz sattıracak sanki. Bir kere sen Alman arabasından vergiyi çok alır satışını düşürürsen, o adam da senin arabanı kendi ülkesinde pahalı sattırmak ve tercih edilmemesine sebep olmak için elinden gelenin fazlasını yapar.

Gerçi aramızda çok bilmiş arkadaşlar var :) konuşsunlar, yorum yapsınlar, biz gülelim.

• Deveye sormuşlar;
    Neden boynun eğri?
    Deve demiş ki; Nerem doğru ki?

• Aynen.😂

• Hala böyle bir araba üretileceğine inanan mı var? Herşeyi geçtim üretmeden üretenden 10 kat fazla kazanan devletimiz ne uğraşsın dimi
  • Allah'ım verdikçe veriyor.

• Üretilmeyeceği için isterse 1 milyar dolar olsun

• Forumun çoğunluğu iktidarı eleştiren X partili ama asıl fotoya bakıldığında 1 kendine 2 devlete otomobil alma yarışını kimseye bırakmıyorlar, sahibini seviyorlar ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.