Şimdi Ara

ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.944
Cevap
416
Favori
1.073.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bekleme riskine girersen eğer kazanman olası seçimden dolayı ama yinede eldeki bulgurdan da olabilirsin senden şansın. çok htiyacın yoksa bekle şimdi alacağında seni çok memnun edecek gibi değil zaten.

• 70 Yaşında ki annemde kalp yetmezliği Tehşisi kondu ve tedavi görüyor 2 aydır.

Doktor ÖTV raporu için kalpten %50 alır dedi.

Annem aynı zamanda tiroid hastası.

2 dizi de protez

tansiyon hastası

kalça ve bel kayması var

yaşa bağlı görme bozuklukları var

yıllar önce de safra kesesi tamamen alındı.

ÖTV den muaf raporu alabilir miyiz ?

• S1000XR kullanıcısına yanıt

Heyete girip rapor çıkartın %90 rapor çıkmadan alamazsınız. Rapor ne çıkar bilemeyiz şansınızı deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masdera kullanıcısına yanıt

Aracı hala teslim alamadık bekliyoruz.

• Rapor için başvuracak arkadaşlar, mutlaka araç alımı diye belirtmeniz gerekiyor. Aksi taktirde maaş için başvuru olarak kabul ediliyor ve red yemesi durumunda, tekrardan başvuru için yanlış bilmiyorsam 1 sene beklemeniz gerekiyor.

• Masdera kullanıcısına yanıt
    Nisan başında gelecek araçlar değil mi bunlar? Biz de şubat sonu kapora vermiştik bekliyoruz hala.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam merhaba. Benim validem de 2 diz protez, fıtık, görme bozukluğu, kalp ritim bozukluğu vs vs. Mevcut. Yüzde 67 verdiler. Göze 0 puan yazmışlar. Dizlere toplam 44. Kalbe 12..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merfarkav

Hocam merhaba. Benim validem de 2 diz protez, fıtık, görme bozukluğu, kalp ritim bozukluğu vs vs. Mevcut. Yüzde 67 verdiler. Göze 0 puan yazmışlar. Dizlere toplam 44. Kalbe 12..

Merhaba hocam teşekkürler bilgi için.

Benim validenin kalp doktoru kalp için %50 alacağını söyledi.

İki diz protez fıtık var belde kayma var.

Dizlere%44 veriyorlarsa bizim rapor alma şansımız yüksek o zaman

• Mehmet İlgaryoutube
    ENGELLİ ARACI ALACAKLAR İÇİN BİLGİLENDİRME YENİ LİMİTLER GELİYOR !
    https://www.youtube.com/watch?v=H6KRZFDD_Lo&feature=youtu.be

Sanırım bir çalışma yapılmış muhtemelen muafiyet limiti değişecek gibi bir aya kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogunaydin -- 22 Mart 2022; 16:0:30 >

Farklı rahatsızlıklardan gelen yüzdelik oranlar doğrudan toplanarak hesaplanmıyor. Farklı bir hesaplama yöntemi var. Şayet öyle olsa yüzü geçenler çok olurdu.

• mogunaydin M kullanıcısına yanıt
    Video yayinlanma tarihinden itibaren baya gecmis ses soluk yok...meclisteki engelli vekillerim ne yapıyor ki acaba?

• ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA...

Bunun doğruluk payı nedir acaba

• Ötv muafiyeti 600 bin olacakmış

• Selamlar,

Ötv muaf araç alırken bayi vekalet istedi. Fakat vekalet listesinde 30-40 kişi falan var. Sanırım oradaki tüm çalışanlar. (Trafik müşavirliği şirketi)

Vekalet de şu:

"Sahibi bulunduğum motorlu nakil vasıtalarımın trafik maliye sigorta vesaire makam ve dairelerde adım kayıt ve tescillerini yaptırmaya, ASBİS ‘ den işlem yapmaya ruhsatlarımı teslim almaya, ÖTV, MTV, TPC Vergi ve harçlarını yatırmaya, plakasını araç tescil belgesi ve trafik belgesi için müracaatlarda bulunmaya ve teslim almaya, OGS, HGS alma ve iptal etmeye geri almaya, HGS ve OGS’ lerde mükerrer plakaları düzeltmeye, sigorta muamelelerini yaptırmaya, araç muayenelerini yaptırmaya, bağlı olan aracımı teslim almaya muvafakat vermeye, dilerse vasıtaya trafikten çekme belgesi ve ilişik kesme belgesi almaya, yol belgesi almaya, dilekçe beyannameleri imzalamaya, yine dilerse namıma dilediği özel ve tüzel kişilerden kat’i olarak her türlü motorlu araçlar satın almaya, ticari plaka almaya, motor bloğu satın almaya, satış sözleşmelerini imzalamaya, dilerse İ.B.B Başkanlığından ticari araç tahsis belgesi almaya, takografla ilgili taahhütte bulunmaya, ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlığı bölge müdürlüğüne K belgesi, A1 belgesi, SRC Belgesi işlemlerimi yapmaya müracaatta bulunmaya, teslim etmeye teslim almaya dönüşüm işlemleri yapmaya suret çıkartmaya imzalamaya, Yetki Belgesi, Taşıt listesi ve taşıt kartı çıkartmaya, elden teslim almaya, yetki belgesinde dönüşüm işlemleri yapmaya, tebdilen veya zayiinden motorlu araçlar tescil, trafik belgesi ve plakalarını çıkartmaya, sahibi bulunduğum araçlara hurda belgesi almaya, çalıntı belgesi almaya, rehin işletmeye ve rehin kaldırmaya, vergi dairesinden kayıtlarını sildirmeye bu hususlarla ilgili beyan ve taahhütlerde bulunmaya, dilerse başkalarını tevkil teşrik ve azle birlikte veya ayrı yetkili olmak üzere "

bir sıkıntı olur mu tam emin olamadım. Bilen varsa yorum yapabilir mi?

• cream cheese kullanıcısına yanıt
    Bu belgeyi alirken zaten 15 günlük veya 1 aylik süreli alacaksınız, bende aldim bu belgeden sıkıntı olmadi. Bu arada benden taahhütname de istediler sonradan birdaha gitmek zorunda kaldim. Siz notere gitmeden bir sorunuz bu belgeyide isteyecekler mi

• ertuakdnz E kullanıcısına yanıt
    Taahhütname ne için?

• cream cheese kullanıcısına yanıt
    İleride kısıtlı adina araba yüzünden ceza borc harc vb durumlar cikarsa bunu vasi kimse o ödeyecektir diye bir noter kağıdı. Bizim kısıtlı akli melikeleri yerinde olmadigi icin istemiş olabilirler emin degilim.

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.