Şimdi Ara

ÖTV Hesaplama programı doğru hesaplıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu program doğru hesaplama yapıyormu arkadaşlar?

http://otvhesapla.engelliler.gen.tr/

arkadaşlar babam engelli babam adına ötv indirimli araç alacağız ben bayiye sordum bu proramla bayinin bana verdiği fiyat arasında bin tl fark var. acaba hangisi doğru. konunun uzmanı yada fikir sahibi üstatlar yorum yazarsa çok makbule geçer.

• doğrudur hocam.
  • Çok sağolun hocam. Peki otomobil bayisi neden 1.000 (bin) tl fazla fiat çıkardı acaba. Eğer bilerek yaptıysa gerçekten çok ayıp ettiler. güya eskiden kalma bi tanışıklığımızda var :(
  • onu bilemiyorum ama bi tanıdığım almıştı. bende fiyatı yazdım doğru çıktı ondan yazdım. siz yinede pazarlık yapın. bu arada ne model araç alıyorusnuz.
  • AliYanık A kullanıcısına yanıt
    Böyle çakallar var hocam. ÖTV indiriminde gerçek fiyatı değil kendine de pay çıkararak ortaya çıkan fiyatı size yutturmaya çalışabiliyorlar malesef.
  • araç fiyatını 1,45 e bölerseniz de aynı sonucu alırsınız.
  • AliYanık A kullanıcısına yanıt
    sigorta, şu bu, ıvır zıvır hariç fiyat vermiştir size. sonradan da asıl fiyatı söylemiştir. Bayilerdeki en büyük yanlışlardan biri de budur. Sigorta, mtv benden derler. iş imzaya gelince listeye eklerler. Ve o sırada ödemeyi alan başka kişidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aracın net fiyatını bulmak için eklenmişse önce MTV ve trafik tescil masraflarını düşmek gerekir:

bu işlemlerin tutarı 1.6 motor için: 472.5 lira (MTV) + 234.4 plaka ruhsat harcı + 275.6 ruhsat hizmet bedeli = 982.5 lira
    bu ücret firmalara göre değişik hesaplanabilir. toplam fiyatın içinde de yeralabilir.

ötv siz fiyatı bulmak için formül:
    satış fiyatı - plaka ruhsat ve hizmet bedelleri
    satış fiyatı / 1.45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 16 Nisan 2015; 14:11:42 >
  • Cevap veren tüm dostlara sonsuz teşekkür ederim. Bilmediğimizden birilerinin oyununa geliyoruz işte. benimse son anda ötv hesaplama robotundan haberim olduda fark ettim. bide burda ki üstatlara sorayım dedim. gerçekten burası tam bi bilgi hazinesi. iyiki varsınız.
  • 2012 yılında bayii bayii gezerek işte tamda bu sorundan dolayı oluşturduğumuz ötv hesaplama sitesini kullanarak hesabınızı yapabilirsiniz. Tavsiyemiz birkaç bayiiden fiyat almanız sizde göreceksiniz ki arada ciddi miktarda farklar bulunmaktadır.
    Ötv Hesaplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfettinkahveci -- 10 Haziran 2015; 22:11:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.